Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do bani z taką nowością, od wczoraj nie mogę wysłać mini przesyłek, panie na poczcie dostają komunikat "brak umowy".
Dobra za 10 minut będę przechodził obok to sprawdzę i też dam znać czy u mnie już działa. Dziękuję za zaangażowanie
Niestety jeszcze nie działa u mnie. O 16.00 spróbuję bo już chce zamknąć ten dzień:)
Oczywiście nic nie działa ... musiałem nadać przesyłki na własny koszt ....
Dziś ma zostać wyeliminowany, czyli czekamy do północy, tak? Bo jak okiem sięgnąć nikt się tu jeszcze nie pochwalił, że u niego już wszystko działa...
Mimo to idę po raz trzeci dziś na pocztę. Sprawdzimy za 10 minut, czy jest ok. Dam znać.
Ja już byłem 5 razy xD Bo akurat i tak przechodziłem. Czekamy dalej...
NADAL NIE DZIAŁA!!!... 18:30..
Najpierw się testuje porządnie nowe rozwiązania, a potem wprowadza poza środowisko testowe.
Termin wysyłki u mnie to 1 dzień - muszę teraz poinformować o kolejnym błędzie Allegro-Poczta swoich klientów, którzy złożyli zamówienie w piątek, sobotę, niedzielę i dzisiaj do 12:00....
Wyłączam tę formę wysyłki. I zastanowię się czy ją ponownie włączę...
Najpierw musze mieć pewność, że Allegro Mini Przesyłka spełnia choć swoje Mini(mum) wydajności...
... najgorsze, że mamy teraz kupę nieplanowanej roboty - trzeba poinformować klientów i złożyć jutro reklamacje na wynik jakości sprzedaży...
Wolałabym się zająć sprzedażą... 😕
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Prośba o wykluczenie Allegro Mini przesyłki z jutrzejszej weryfikacji jakości sprzedaży i skuteczności wysyłki. Przecież jeżeli problem jest znany to już złość Klientów i zwiększone prawdopodobieństwo negatywnej oceny nam wystarczy. Możecie to dla nas zrobić, po co mamy zasypać was reklamacjami ? Oficjalny komunikat pomoże nam i wam w obsłudze. Dzięki 😄
Problem już pojawił się w sobotę 😕 5 przesyłek z błędem z tego dnia, dziś kolejne 😕
Problem był już w piątek. Dotąd nie wysłałem paczek. Klienci będą zadowoleni.
Na tej samej umowie widzę, że są przesyłki polecone, które właśnie pakuje. One też nie wchodzą ?
Automatem nie wykluczyli tych przesyłek z Jakości Sprzedaży. Wszystkie weszły w raport jako nienadane w terminie... Wynik JS poszedł oczywiście w dół. A pamiętajmy, że od niego zależy nasz tytuł Super Sprzedawcy.
Złożyłam reklamację, aby wykluczyli te paczki z Jakości Sprzedaży. Zachęcam do zrobienia tego samego.
Niestety 35 szt. przesyłek Allegro Mini Przesyłka złożonych 2023-09-18 o godz. 14:22:00, FUP Białystok 1 do zamknięcia urzędu nie udało się zeskanować. To jest prawie 40% naszych przesyłek dzisiaj.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak to zmieni naszą ocenę jakości?
Witam drugi dzień nie mogę nadać paczki cały czas chodzi u umowę kiedy problem zostanie rozwiązany
Poczta czy agencja pocztowa?
mam dokładnie to samo cztery przesyłki i nic.....
00659007730518434532
00659007730518849299
00659007730518307461
Kiedy będzie to naprawione//?
U nas to samo
to samo
U mnie to samo. Brak umowy, taki komunikat na poczcie. Proszę o informację czy problem zostanie naprawiony do 18:00? Jeżeli nie to rozumiem, że globalnie nie weźmiecie tych paczek do czasu wysyłki tego samego dnia i innych wskaźników??
Czy wiadomo już czy działa nadawanie?