Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem wystawić audiobook, jednak wystawianie zostało zablokowane z komunikatem:
Nie możesz wystawiać ofert w kategorii audiobooki. Sprzedaż w kategorii Audiobooki prowadzić mogą wyłącznie oficjalni dystrybutorzy.
Tak więc pytanie jak w temacie. Pomijam już, że tydzień temu wystawiłem z kilkanaście audiobooków, ale może przez parę dni coś się zmieniło.
Jeśli chcesz sprzedawać ebooki musisz spełnić odpowiednie wymagania techniczne i podpisać osobną umowę z Allegro. Sprzedaż w tej kategorii prowadzić mogą wyłącznie oficjalni dystrybutorzy. W tej sprawie napisz do nas na adres e-mail: ebooki@allegro.pl
Nie chcę sprzedawać ebooków.
Dodam, że to co chciałem wystawić jest na zrzucie ekranowym i waży ok. 60 gramów.
@daniel_net_pl Wystawiasz płytę z audiobookiem, zatem nie wybieraj kategorii "Audiobooki - mp3", tylko "Audiobooki - CD".
Obecnie wszystkie audiobooki na dowolnym nośniku są w formacie mp3. Jeśli rozdzielacie to na wirtualne pliki i fizyczne, to zróbcie klarowną nazwę kategorii (np. Audiobooki pliki mp3) , bo tak jak teraz, jest całkowicie mylące.
I już tylko ostatnie pytanie, co mam odpisywać klientom, którzy mają odtwarzacze CD bez obsługi mp3, bo jeszcze trochę jest takich po domach (sam mam porządnego Pioneera, który ładnie odtwarza płyty CD, ale mp3 nie widzi).