Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu wczorajszym otrzymałem negatywną ocenę o treści;
"Towar jest zgodny z zamówieniem ale nie zamawiałem śmieci które niby uzupełniały przestrzeń opakowania, wstyd. Brak słów. Pozdrawiam"
Drodzy sprzedający pamiętajcie, żeby nie zabezpieczać towaru przed uszkodzeniem podczas transportu zwykłym papierem (ścinkami z niszczarki, kartonem), tylko papierem pozłacanym, bo inaczej klient uzna go za śmieci.
Może klient liczył ze odda na makulaturę. A tak poważniej @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Da się coś z tym zrobić? Bo trochę patologia
@narzedzia-ns powinieneś klientowi podziękować za cenną wskazówkę , co prawda ocenę zmieniłem , ale wywaliłem negatywa za pół pudełka ścinek z niszczarki , wszystko się wyp...ło przy otwieraniu paczki , więcej sprzątania jak towar warty ,zastanów się nad tym i porozmawiaj z klientem , może zmieni ocenę . To moje zdanie , a co zrobisz i jak będziesz pakował .....
Za co mam dziękować? Będę zabezpieczał tym co mam pod ręką, a nie tym czym sobie ty życzysz, jak nie potrafisz otworzyć pudełka, to poproś kogoś, kto nie ma z tym problemu.
@narzedzia-ns Jesteś przedsiębiorcą ... Twoja sprawa . Po to ten wątek otworzyłeś ?
Nie otworzyłem wątku po to, żeby czytać, że nie potrafisz otworzyć paczki z której wszystko się wysypało. Zamawiam dużo w internecie, wypełnienia są różne, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wysypać zawartości przy otwieraniu paczki. 12 lat sprzedaję na Allegro i jeszcze nigdy nie otrzymałem negatywa za to, że zadbałem o to, żeby klient nie otrzymał uszkodzonego towaru.
Też zabezpieczam kartonem przepuszczonym przez wytłaczarkę, (nie niszczarkę) żadnych strzępów tam nie ma, ale co prawda trochę tego się zużywa, bo niby co mamy wkładać?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wszystko może zostać uznane za niepotrzebne śmieci w takim wypadku.
To się robi chore....
@DROGERIE24_pl owszem , maszynka do ryflowania kartonu nie jest ,aż tak dużym wydatkiem ,zabezpiecznie jest skuteczne , pozbywasz się pudeł i jesteś eko ,wszystko trzyma się kupy , klienci nie narzekają .
@narzedzia-ns Bardzo mi przykro, ale nie możemy ingerować w opinię klienta. Nie narusza ona naszych zasad.