anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Negatywny komentarz za zabezpieczenie towaru

narzedzia-ns
#8 Zapaleniec#

W dniu wczorajszym otrzymałem negatywną ocenę o treści;

"Towar jest zgodny z zamówieniem ale nie zamawiałem śmieci które niby uzupełniały przestrzeń opakowania, wstyd. Brak słów. Pozdrawiam"

Drodzy sprzedający pamiętajcie, żeby nie zabezpieczać towaru przed uszkodzeniem podczas transportu zwykłym papierem (ścinkami z niszczarki, kartonem), tylko papierem pozłacanym, bo inaczej klient uzna go za śmieci.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

NipponShorty
#15 Entuzjasta#

Może klient liczył ze odda na makulaturę. A tak poważniej  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Da się coś z tym zrobić? Bo trochę patologia

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@narzedzia-ns powinieneś klientowi podziękować za cenną wskazówkę , co prawda ocenę zmieniłem , ale wywaliłem negatywa za pół pudełka ścinek z niszczarki , wszystko się wyp...ło przy otwieraniu paczki , więcej sprzątania jak towar warty  ,zastanów się nad tym i porozmawiaj z klientem , może zmieni ocenę . To moje zdanie , a co zrobisz i jak będziesz pakował .....

oznacz moderatorów

narzedzia-ns
#8 Zapaleniec#

Za co mam dziękować? Będę zabezpieczał tym co mam pod ręką, a nie tym czym sobie ty życzysz, jak nie potrafisz otworzyć pudełka, to poproś kogoś, kto nie ma z tym problemu.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@narzedzia-ns Jesteś przedsiębiorcą ... Twoja sprawa . Po to ten wątek otworzyłeś ?

oznacz moderatorów

narzedzia-ns
#8 Zapaleniec#

Nie otworzyłem wątku po to, żeby czytać, że nie potrafisz otworzyć paczki z której wszystko się wysypało. Zamawiam dużo w internecie, wypełnienia są różne, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wysypać zawartości przy otwieraniu paczki. 12 lat sprzedaję na Allegro i jeszcze nigdy nie otrzymałem negatywa za to, że zadbałem o to, żeby klient nie otrzymał uszkodzonego towaru.

oznacz moderatorów

DROGERIE24_pl
#11 Animator#

Też zabezpieczam kartonem przepuszczonym przez wytłaczarkę, (nie niszczarkę) żadnych strzępów tam nie ma, ale co prawda trochę tego się zużywa, bo niby co mamy wkładać?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Wszystko może zostać uznane za niepotrzebne śmieci w takim wypadku.

To się robi chore....

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@DROGERIE24_pl owszem , maszynka do ryflowania kartonu nie jest ,aż tak dużym wydatkiem  ,zabezpiecznie jest skuteczne , pozbywasz się pudeł i jesteś eko  ,wszystko trzyma się kupy , klienci nie narzekają .

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@narzedzia-ns Bardzo mi przykro, ale nie możemy ingerować w opinię klienta. Nie narusza ona naszych zasad. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów