Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O tym, że negatyw dla Kupujących znaczy tyle co nic, wiemy od dawna. Ale co my, sprzedawcy, mamy robić, gdy Allegro odmówi usunięcia komentarza, który nie ma żadnych racji bytu? Pani wystawiła negatyw, bo na zdjęciu majtki był według niej "popielate", mimo że w parametrach aukcji wskazany był kolor biały. W dodatku wysyłamy towary takie jak bielizna w przezroczystych workach, więc po otwarciu foliopaku od razu widać kolor.
@aniavergab zdjęcie fakt . wprowadza w błąd , musisz się liczyć z tym , że 80% / może więcej / klientów podejmuje decyzję zakupową na podstawie tytułu i fotki .
@mdrogeria dla mnie ten kolor na zdjęciu to biały
biały też ma różne odcienie
należy wprowadzić obowiązek określania kolorów wg palety RAL !
@aniavergab jak rozumiem, napisaliście w ofercie, że kolor gaci idealnie pasuje do czarnych spodni? - dlaczego wprowadzacie w błąd Kupujących?
@RED Kobiety inaczej ponoć widzą kolory , klientka w sklepie chciała zakupić szczotkę do kib...lozetu, wzór wybrała i podaje kolor ,, biały ,, .... szukam w magazynie , przynoszę i otrzymuję informację ,,, ale nie taki biały 😁,,,
@mdrogeria no dobra ale czy przypadkiem teraz wszystko nie jest z katalogu allegro w tym zdjęcia?
to moje zdjęcia, ale po to jest napisane w parametrach BIAŁY, żeby nie miała wątpliwości... w dodatku wysyłamy w przezroczystym woreczku, żeby widziała, zanim w ogóle je "pomaca" 🙂
@aniavergab po mojemu tytuł + zdjęcie = szare , dodaj kolor w tytule ,albo zmień fotkę .
@aniavergab dalej się nie nauczyliście że miłościwie nam kupujący nie czytają ofert 🙂
A na zdjęciu faktycznie nie ma białego !!! zmień zdjęcia na takie
@RED ,,nie taki biały ,,😁
reasumując ten kolor na zdjęciu oferty to można porównać do adaptacji obecnej snowwhite disneya niby śnieżka a jednak