anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można wystawić oferty

architekt_hurt
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry,

Miałem wystawioną ofertę. Jednak została przez Was zamknięta. Jako powód jest brak podłączenia do oferty. Problem jest taki że według mnie ja wypełniam ten formularz dobrze. Podświetla mi się na czerwono że wybieram złą markę produktu, a wybieram dobrą. Taka sytuacja, że allegro wie lepiej jaki produkt sprzedaje sprzedawca. W tej chwili nie mogę wystawić produktu i proszę o rozwiązanie tego problemu.

EAN 8996001340448

nr oferty: 18803708845

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Zrzut ekranu 2026-08-03 085406.pngZrzut ekranu 2026-08-03 085406.png

architekt_hurt_0-1785740579886.pngarchitekt_hurt_0-1785740579886.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@architekt_hurt 

Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

architekt_hurt
#9 Pomysłodawca

Czas leci. Ja nie mogę przez Was sprzedawać. Kiedy zostanie to naprawione? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@architekt_hurt niestety nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie. Wysłałam właśnie ponaglenie do zespołu technicznego. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

architekt_hurt
#9 Pomysłodawca

To jest kpina z klienta. Przez wasz pseudo system nie mogę wystawić oferty. Zróbcie coś z tym w końcu. Prowizję umiecie pobierać, ale rozwiązać problem, który sami stworzyliście to już nie.... Parodia. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@architekt_hurt 

Wstrzymałbym się z wnioskami, czy nasze kroki nie są słuszne. Natomiast w dalszym ciągu konsultujemy Twoją sprawę. Zachęcam uzbroić się w cierpliwość, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

architekt_hurt
#9 Pomysłodawca

Ciekawe, bo inni sprzedawcy mogą wystawić ten produkt, a ja nie mogę.... Odbijanie piłeczki ciąg dalszy.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@architekt_hurt 

Czy próbowałeś działać zgodnie z informacją na czerwonej belce nad uzupełnieniem paramterami

Dodatkowo czy wystawiasz zestaw zgodnie z naszymi zasadami?

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów