Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Dzis od samego rana mam problem z nadaniem przesyłki one box. Po zaznaczeniu paczki, wybraniu gabarytu naciskam zapisz i w normalnym trybie powinno pokazać się " zamów" a jest tylko biała strona z logo allegro. Ma ktoś podobnie?
@uHanki Sprawdź proszę czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki oraz w trybie incognito.
Dziękuję, sprawdzę.
Dzień dobry. Niestety w dalszym ciągu nie mogę nadać przesyłki o której wspomniałem wcześniej. Zastosowałem sie do zaleceń: inna przeglądarka oraz tryb incognito - kilkukrotnie. Co w takiej sytuacji robić?
Pozdrawiam D.
@uHanki Proszę, dodaj zrzuty ekranu kolejno wykonywanych kroków. Zrzuty powinny obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. Potrzebuję również numeru tego zamówienia.
nr zamówienia e4d414b2-12a6-11ef-9e8a-8bf893351bc0
@uHanki Dziękuję bardzo! Już przesyłam zgłoszenie do Działu Technicznego. 🙂
Dziękuję.
Dzień dobry. W dalszym ciągu nie mogę nadać ww. przesyłki, czy udało się ustalić przyczynę?
Pozdrawiam D.
@uHanki Do dalszej weryfikacji potrzebujemy zrzutów ekranu z trybu incognito. Proszę, dodaj je.
@uHanki Dziękuję! Już przekazałam zrzuty.
Dzień dobry. Czy udało się rozwiązać mój problem?
I mam prośbę aby nie wliczać tego zamówienia do " wysyłki w terminie"
Pozdrawiam
Dzień dobry @uHanki! Przepraszam, że czekałaś na odpowiedź!
Dział techniczny potrzebuje od Ciebie jeszcze nagranie ekranu, wszystkich czynności krok po kroku, z włączoną konsolą i widokiem z zakładki "Network". Jest to konieczne do weryfikacji problemu, nagranie możesz przesłać na adres spolecznosc@allegro.pl, w treści wiadomości wklej proszę link do tego posta.
To jest jakiś żart! Zabawa w kotka i myszkę. Napisze do klienta o anulowanie zamówienia.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dzisiaj mam to samo e3078c70-1a85-11ef-859a-bb5335ea1aa7 po kliknięciu ,,zapisz pokazuje się pusta strona
[edycja]
w moim przypadku wyglądało dokładnie tak samo. Teraz allegro poprosi cie o zrzuty ekranu, dzień później o zrzuty w trybie icognito a za trzy dni o nagrany film. Dramat.