anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę nadać przesyłki Pocztex

cudaswiata-sklep
#7 Wielbiciel#

Witam , proszę o pomoc moderację  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ , podczas tworzenia etykiety do zamówienia numer 8d5bd3b1-7c40-11ed-b75e-65842d36e2c6 wyświetla się komunikat /// wystąpił bład w komunikacji z API przewożnika /// Dotyczy pocztex kurier smart poprzez nadaj przesyłkę. Jakaś awaria jest?

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

sklepiksenpaia
#10 Popularyzator#

Allegro One Box też nie działa

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

nie importuje zamówienia -8201e555-7bdb-11ed-8d24-19273704d6e0  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

już OK  ,token stracił ważność 

oznacz moderatorów

Outletino_pl
#7 Wielbiciel#

Outletino_pl_0-1671089384975.png

nie mogę nadać przesyłki poprzez PP

oznacz moderatorów

LASOURCE
#8 Zapaleniec#

witam , od wczoraj nie mozna nadac paczki do zamowienia. Brak komunikatów , poprostu caly czas ładuje sie okienko ;//  nr zam. f4003d20-7bca-11ed-9f20-0918d89f813c

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jeśli chodzi o POCZTEX to już tu inni piszą o jakiejś awarii.

oznacz moderatorów

LASOURCE
#8 Zapaleniec#

u mnie allegro kurier dpd

oznacz moderatorów

supportitmm
#9 Pomysłodawca#

JA też mam problem z DPD , POCZTEX

oznacz moderatorów

sklepiksenpaia
#10 Popularyzator#

Allegro One Box też nie działa

oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

IMG_20221215_091423.jpg

 przez Elektronicznego Nadawce też problem, nie można dalej przejśc, zatrzymało się na loading... Nie można stworzyć zbioru przesyłek... Co mamy w tej sytuacji zrobić?  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@AlePiesio  spróbuj odświeżyć. U nas czasem wiesza sie enadawca i odświeżenie strony pomaga.

Póki co dziś jeszcze nie nadawaliśmy wiec nie wiem czy u nas działa

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@cudaswiata-sklep rano występowały chwilowe problemy z API Poczty Polskiej. Otrzymaliśmy wiadomość, że zostały rozwiązane, więc spróbuj proszę ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia. 
@sklepiksenpaia jaki komunikat pojawia się, gdy próbujesz nadać przesyłkę do Allegro One Box?

@Outletino_pl sprawdź proszę jakie błędy są podkreślone, jeśli ich nie znajdziesz to usuń proszę przesyłkę w której występuje problem i wygeneruj etykietę ponownie. Jeśli to nie pomoże poproszę o numer zamówienia, które próbujesz nadać i zrzut ekranu z widocznym całym oknem przeglądarki. 

@LASOURCE @supportitmm spróbujcie proszę skorzystać z innej przeglądarki.
@LASOURCE nie znalazłam zamówienia o podanym przez Ciebie numerze na koncie, z którego piszesz. Jeśli problem się powtórzy to podaj proszę na jakim koncie doszło do tej sprzedaży. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LASOURCE
#8 Zapaleniec#

konto uzytkownika LAPREZENTA- f4003d20-7bca-11ed-9f20-0918d89f813c

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@LASOURCE sprawdziliśmy, że przesyłkę udało się już nadać. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów