Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, w zakładce Centrum zniżek mam do odebrania 5 pakietów wyróżnień (screen). w Obu przypadkach mam jeszcze czas na ich odbiór. Niestety po kliknięciu przycisku aktywuj pojawia się strona z komunikatem:
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
Proszę o pomoc @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @wiki0441. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@wiki0441, otrzymałam potwierdzenie, że aktywowałaś już pakiety i możesz z nich korzystać. Usunęliśmy przekierowanie, które pojawiało się po kliknięciu [Aktywuj], więc problem nie będzie już występował.
Nie mogę teraz znaleźć tego centrum zniżek (już się nie wyświetla na głównym widoku). Jak znaleźć tą zakładkę, żeby zobaczyć co z tymi wyróżnieniami?
@wiki0441 W Sales Center rozwiń zakładkę "Finanse" i tam znajdziesz "centrum zniżek".
@MiMary Nie jestem pewna, czy mam wyróżnione oferty w ramach tych pakietów wyróżnień i nie wiem, jak to sprawdzić, bo owszem, pakiety wyświetlają się jako aktywne (pierwszy screen), ale jak wejdę w szczegóły wykorzystania, to niczego tam nie ma (drugi screen). Jak sprawdzić, które oferty są wyróżnione w ramach tych pakietów? Kiedy filtruję wyróżnione oferty w moim asortymencie, to wyświetlają się tylko oferty wyróżnione wcześniej.
z chwilą włączenia wyróżnień na produktach, zejdą ci ze stanu (ta ilość opłata za wyróżnienie: 4 później przy następnym 3 i aż tak do zero. )