anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę odebrać wyróżnień

wiki0441
#13 Ambasador

Dzień dobry, w zakładce Centrum zniżek mam do odebrania 5 pakietów wyróżnień (screen). w Obu przypadkach mam jeszcze czas na ich odbiór. Niestety po kliknięciu przycisku aktywuj pojawia się strona z komunikatem: 

Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

Proszę o pomoc  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

wiki0441_0-1760007717635.png

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @wiki0441. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary

@wiki0441, otrzymałam potwierdzenie, że aktywowałaś już pakiety i możesz z nich korzystać. Usunęliśmy przekierowanie, które pojawiało się po kliknięciu [Aktywuj], więc problem nie będzie już występował.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Nie mogę teraz znaleźć tego centrum zniżek (już się nie wyświetla na głównym widoku). Jak znaleźć tą zakładkę, żeby zobaczyć co z tymi wyróżnieniami?

oznacz moderatorów

w_kiwi

@wiki0441 W Sales Center rozwiń zakładkę "Finanse" i tam znajdziesz "centrum zniżek". 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

@MiMary Nie jestem pewna, czy mam wyróżnione oferty w ramach tych pakietów wyróżnień i nie wiem, jak to sprawdzić, bo owszem, pakiety wyświetlają się jako aktywne (pierwszy screen), ale jak wejdę w szczegóły wykorzystania, to niczego tam nie ma (drugi screen). Jak sprawdzić, które oferty są wyróżnione w ramach tych pakietów? Kiedy filtruję wyróżnione oferty w moim asortymencie, to wyświetlają się tylko oferty wyróżnione wcześniej.

wiki0441_1-1760342372083.png

wiki0441_0-1760342277627.png

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru ⭐⭐

z chwilą włączenia wyróżnień na produktach, zejdą ci ze stanu (ta ilość opłata za wyróżnienie: 4 później przy następnym 3 i aż tak do zero. )

oznacz moderatorów