Tak jak w tytule, do tej pory oznaczaliśmy "paragon wystawiony po za Allegro" i ikonka paragonu podświetlała się po tym jak się ją zaznaczyło. Teraz wygląda to tak jak na zrzucie poniżej i pomimo, że zaznaczam okienko "załączam paragon w wersji papierowej" to nie mam jak tego zatwierdzić i dalej wisi jakby go nie było. Co można z tym zrobić?
no właśnie jak to rozwiązać?????????????????????????????? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ właśnie miałam to samo pisać - nie ma opcji "faktura została wysłana poza Allegro", prosimy o jej natychmiastowe przywrócenie.
@stolar-rk @Health___Beauty @HadShop już to weryfikuję. Wrócę do Was z informacją.
A wy w to się bawicie ?
właśnie też miałem o tym napisać, można zaznaczyć że jest w formie papierowej ale to nie odznacza dowodu zakupu, allegro wymaga po tej aktualizacji jeszcze elektronicznego potwierdzenia żeby odznaczyć że dowód zakupu został dodany.
EDIT
gdy się zaznaczy opcję załączania papierowego i zamknie to okno wyskakujące, to po odświeżeniu strony odznacza jako dodane tak samo jak wcześniej ale nie można kliknąć tego przycisku ,,wyślij do kupującego" tylko trzeba x zamykać okno i jest to uciążliwe.
Wracam do Was z informacją. Rzeczywiście zmieniliśmy ten modal i obecnie pozostawiliśmy wyłącznie opcję Załączam dowód zakupu w formie papierowej. Dodaliśmy też możliwość podania linku do pliku w zewnętrznych serwisach (typu baselinker/eparagony itd).
Zmiana ta wynika z inicjatywy ograniczania wiadomości od naszych sprzedawców.
Przekazałam wasze uwagi do zespołu zajmującego się tym zagadnieniem.
Czy coś się zmieniło? Przy dodawaniu dowodu zakupu nie jest teraz dostępna opcja przekazania linku:
Cześć, @p_w_x. Opcja przekazania linku była dostępna wcześniej, jednak tymczasowo ją wyłączyliśmy. Planujemy ją przywrócić, ale niestety nie zdam dokładnego terminu kiedy to się wydarzy.