Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostały usunięte moje aukcje, dokładnie 11. Powód coś z językiem: Tytuł i/lub opis Twojej oferty był niejasny i nieczytelny lub zapisany w języku obcym.
Oczywiście nie używam języka angielskiego w opisach moich aukcji.
Próbuje je wznowić ale jak pojawia się strona do wystawiania aukcji to wszystko jest po angielsku. Nie mogę zmienić języka. Nic nigdy nie zmieniałem. Od 3 lat wystawiam aukcje a dziś taki zonk.
Czy są dziś jakieś problemy z allegro?
@AutoJatne Proszę, podaj numery tych aukcji.
Mam to samo 😞 - np aukcja : 16549341926, 16587204012 i inne. Nadmieniam że jak wystawiam przedmiot to język non stop się zmienia na agielski, pomimo dobrych ustawień, ale opisy i tak są widoczne po polsku. O co chodzi ?
Nie wiem o co chodzi ale mają bur*el. Przez nich muszę wystawiać ponownie usunięte aukcje zamiast dokładać nowe.
@AutoJatne @RoosterCandle w tej sytuacji wystawcie proszę te oferty ponownie (zamiast je wznawiać).
poważnie? Tracąc przy tym statystyki sprzedaży i "polubienia"
Ja muszę wystawiać nowe aukcje a nie tracić czas na wystawianie usuniętych przez Wasz "inteligentny" system. Dobrze, że tylko 11.
@AGLOPRIMA2 @AutoJatne rozumiem, propnuję rozwiązanie na ten czas.
[edytowano] To nie jest błąd po naszej stronie. Zakończyliśmy oferty, dla których wybrano błędnie marketplace bazowy podczas wystawania, czyli np. cz, zamiast pl. Przez to nasz system zaciągnął je do tłumaczenia. Otrzymaliście powiadomienia mailowe, których poinformowaliśmy, co należy zrobić. Możecie edytować oraz wznowić te oferty.
Taka jest treść maila. Czyli co zrobić - można w jakiś jasny sposób wskazać gdzie i co poprawić ???
W którym miejscu to można zmienić, zmiana języka skutkuje tym że pojawia się komunikat po angielsku
We have switched the language to the one saved in the offer
@carlos20000 Podaj proszę numer oferty o której wspominasz.