anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę przejść na język polski

MAMY ROZWIĄZANIE!
AutoJatne
#8 Zapaleniec#

Zostały usunięte moje aukcje, dokładnie 11. Powód coś z językiem: Tytuł i/lub opis Twojej oferty był niejasny i nieczytelny lub zapisany w języku obcym.

Oczywiście nie używam języka angielskiego w opisach moich aukcji.

Próbuje je wznowić ale jak pojawia się strona do wystawiania aukcji to wszystko jest po angielsku. Nie mogę zmienić języka. Nic nigdy nie zmieniałem. Od 3 lat wystawiam aukcje a dziś taki zonk. 

Czy są dziś jakieś problemy z allegro? 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AutoJatne Proszę, podaj numery tych aukcji.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
RoosterCandle
#7 Wielbiciel#

Mam to samo 😞 - np aukcja : 16549341926, 16587204012 i inne. Nadmieniam że jak wystawiam przedmiot to język non stop się zmienia na agielski, pomimo dobrych ustawień, ale opisy i tak są widoczne po polsku. O co chodzi ? 

oznacz moderatorów
AutoJatne
#8 Zapaleniec#

Nie wiem o co chodzi ale mają bur*el. Przez nich muszę wystawiać ponownie usunięte aukcje zamiast dokładać nowe. 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@AutoJatne @RoosterCandle w tej sytuacji wystawcie proszę te oferty ponownie (zamiast je wznawiać).

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@gdvorek 

poważnie? Tracąc przy tym statystyki sprzedaży i "polubienia"

oznacz moderatorów
AutoJatne
#8 Zapaleniec#

Ja muszę wystawiać nowe aukcje a nie tracić czas na wystawianie usuniętych przez Wasz "inteligentny" system. Dobrze, że tylko 11. 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@AGLOPRIMA2 @AutoJatne rozumiem, propnuję rozwiązanie na ten czas.

[edytowano] To nie jest błąd po naszej stronie. Zakończyliśmy oferty, dla których wybrano błędnie marketplace bazowy podczas wystawania, czyli np. cz, zamiast pl. Przez to nasz system zaciągnął je do tłumaczenia. Otrzymaliście powiadomienia mailowe, których poinformowaliśmy, co należy zrobić. Możecie edytować oraz wznowić te oferty. 

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
bioekowy_pl
#8 Zapaleniec#

IMG_7017.jpeg

Taka jest treść maila. Czyli co zrobić - można w jakiś jasny sposób wskazać gdzie i co poprawić ???  

oznacz moderatorów
carlos20000
#8 Zapaleniec#

W którym miejscu to można zmienić, zmiana języka  skutkuje tym że pojawia się komunikat po angielsku 

We have switched the language to the one saved in the offer

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@carlos20000 Podaj proszę numer oferty o której wspominasz.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów