Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
nie mogę się zalogować do sales center z dwóch moich kont, proszę o pomoc
Czyżby kontynuacja Problem z Sales Center "Serwer salescenter.allegro.com wysłał nieprawidłową odpowiedź"
czyszczenie ciasteczek i pamięci nie pomaga?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
usunąłem ciasteczka i dalej to samo
Cześć, @dom_ogrod_pl. Czy ten sam komunikat pojawia się przy próbie zalogowania w trybie incognito? Proszę, podeślij zrzut ekranu z tym błędem.
na jednym komputerze się zalogowałem, na drugim ciągle nie mogę się zalogować pomimo usunięciu historii i cookie
Dziękuję, @dom_ogrod_pl. Już to sprawdzam, niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@dom_ogrod_pl, proszę, kliknij w ''X'' przy nazwie konta i daj znać czy komunikat nadal występuje. Proszę również o zrzut ekranu po kliknięciu w ''X''.
już działa , dziękuję
mam jeszcze pytanie odnośnie zmiany numeru konta. Zmieniłem je , konto przeszło weryfikację. Chciałem ustawić automatyczne wypłaty i znów mam proces weryfikacji konta? czy tak powinno być?
@dom_ogrod_pl, najpewniej przez przypadek wybrałeś opcję ''dodaj nową metodę wypłat'' - anulowaliśmy ten wniosek, więc już nie zobaczysz informacji o trwającej weryfikacji.
Wypłaty będą trafiać na wcześniej zweryfikowany numer rachunku.
Jeśli chcesz zmienić częstotliwość wypłat, to musisz wejść w ustawienia danego salda.
dziękuję , ale na obu kontach mam ciągle weryfikację..
a na dom_ogrod_pl mama blokadę oparatora przy numerze konta, nie wiem co się dzieje
@dom_ogrod_pl, proszę, podeślij zrzut ekranu (zakryj na nim swoje dane). Sprawdzę to.
nie mogę zrobić zrzutu ekranu z informacją o blokadzie , bo muszę najechać na ten trójkąt w wykrzyknikiem żeby pojawiła się ta informacja
@dom_ogrod_pl, których dokładnie kont dotyczy informacja o weryfikacji?
@dom_ogrod_pl, na koncie dom_ogrod_pl weryfikacja została anulowana. Proszę, abyś sprawdził to po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu. W sprawie blokady na tym koncie skontaktujemy się bezpośrednio z operatorem, aby ustalić dalsze kroki.
Jeśli chodzi o konto astronik2000, to musisz ponownie przejść przez weryfikację i poczekać, aż weryfikacja dobiegnie końca.