Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Próbuję wystawić zestaw dekoracji urodzinowych: połączenie ze sobą w jedną ofertę kilku różnych produktów - ale wywala mi komunikat, że nie mogę tego zrobić, ponieważ "Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).1137"
Nie wiem, co powoduje błąd, ale chodzi o tę ofertę, której nie mogę wystawić od nowa: 16197925764. Co jest w niej niewłaściwego? Podobna sytuacja jest z zestawami cyfr, które łączę w pełne liczby.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Methrylis Poprosiłam odpowiedni zespół o weryfikację przyczyny problemu. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@nat_not wiadomo coś w mojej sprawie?
@Methrylis Tak. Otrzymałam wyjaśnienie, że firmą, której prawa mogły zostać naruszone jest PartyDeco.
@nat_not ale w jaki dokładnie sposób? Zwłaszcza że gdy w polu Producent zaznaczę, że to PartyDeco i tak wyskakuje ten błąd
Przecież "Producent/właściciel marki" to E-PRICE WOJCIECH KUBACKI zgodnie z kodem ean w katalogu: https://www.eprodukty.gs1.pl/catalog/05905314113260
A w rzeczywistości produkty są własnością marki PartyDeco tylko złożone w zestaw.
Fajna incepcja, allegro jak wprowdzi przymus oznaczania produktów kodami EAN to zaraz wprowdza sprzedawców w kłopoty 😁
@q3qPL no i dziękuję, przynajmniej ktoś mi to wyjaśnił.