Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Zaznaczam 120 aukcji do wznowienia.
Odznaczam: Akceptuję nowy cennik Opłat i prowizji
Po kliknięciu WZNÓW otrzymuję komunikat:
120 ofert nie udało się wystawić
a w pokaż szczegóły 120 komunikatów o treści:
Ze względu na zmiany w opłatach nie wznowiliśmy Twojej oferty: cennik opłat zmienił się w czasie trwania Twojej oferty lub zmieni się przed kolejnym jej wznowieniem. Aby wystawić ofertę ponownie, kliknij w przycisk poniżej i zaakceptuj nowe warunki.
O co chodzi ???? Przecież akceptuję ten nowy cennik...
Taaa nazywają to błędem i mówią, że pracują nad tym. Pewnie skończą jak już wszyscy ręcznie wszystko wznowią pojedyńczo...
Mam 2100 aukcji 😞
...i dlaczego można wznawiać tylko 120 aukcji na jeden raz ?
@nat_not@_HolaOla_ @la_nika@ko_alka@w_kiwi
halo allegro... nie można wznawiać grupowo ofert... ktoś coś wie w temacie?
jakieś info z działu technicznego?
@w_kiwi trochę mnie ten błąd paraliżuje jeśli chodzi o wznowienie aukcji...
Jest mi zdecydowanie raźniej wiedząc, że problem dotknął też innych.... ale chciałby wiedzieć KIEDY zostanie rozwiązany?
Czy są jakieś wieści z działu technicznego?
@darion1 jednym z powodów ,dla którego tak się dzieje jest to ,że wznawianych ofertach nie masz uzupełnionych obowiązkowych parametrów.
Nie to nie jest prawda. Jeżeli wystawiam ofertę przez "wystaw podobną" system nie prosi o żadne dodatkowe parametry. Wystawia się jednym kliknięciem.
@darion1 staram się pomóc , piszesz o grupowym wznowieniu , tytuł wątku ,, Nie mogę wznowić ofert ,, ...nagle piszesz ,,Jeżeli wystawiam ofertę przez "wystaw podobną" ,,, zdecyduj się 😁
1. problem dotyczy wznawiania grupowego aukcji
2. nie wydaje mi się żeby chodziło o dodatkowe parametry ponieważ przy wystawianiu tych samych aukcji pojedynczo system o nic nie prosi
@darion1 być może błąd systemu , ja podałem Ci jeden z powodów z jakim się spotykałem , a który możesz zweryfikować tylko Ty .