Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ kiedy dacie tego newsa 😄
Smart! będą tylko te oferty, w których udostępnisz
oraz
Dla wysyłek, które nie mieszczą się w automatach paczkowych i punktach odbioru, będziemy wymagać dwóch różnych metod dostaw do drzwi z listy metod kwalifikujących.
O #$%&*j
3 x punkt
2 x kurier
Będzie ciekawie, kurierka już zaciera ręce na myśl o zleceniach odbioru od mniejszych sprzedawców.
@sl-aw-ek dziwne dobijanie małych sprzedawców, bo mając kilka paczek ( a darmowy podjazd jest od 5 szt ) będzie problem, wiem wiem zawsze można mieć darmowy podjazd Allegro One i to pewnie jest powodem rozszerzenia ilości przewoźników, co by sprzedawcy dodali ich dostawy, jak będzie małe zainteresowanie w przyszłym roku będą wymagać 4 punkty i 3 kurierów 😄
@kostas11 są sposoby na uniknięcie dopłat za zlecenia.
Natomiast do Allegro One najlepiej robić zlecenie osobno do każdej przesyłki ^^
@sl-aw-ek nawet o tym nie myślę, mam umowę z Pocztą i Inpostem i mi wystarczy dwa podjazdy i do domu 🙂 zastanawiam się jak to ugryźć po 22 sierpnia co by nie rozbijać paczek na trzy podjazdy 😞 Ekologia w wykonaniu allegro 😄
@kostas11 PP robi normalnie podjazdy z free? Jaką dokładnie masz przesyłkę?
Tak nie lubię PP ... znaczy kiedyś miałem Paczki MINI a jak to się skończyło to zapomniałem o PP i jestem z tego zadowolony.
ja mam w umowie z PP podjazd w kwocie 1zł, chyba 5 paczek to takie minimum logistyczne.
@kostas11 też mam ten problem ale według rozpiski to POCZTEX i allegro polecony to dwie różne metody dostawy do drzwi. Wiec może to wystarczy.
Jełsi nie to albo trzeba edzie zrezygnowac ze smarta albo podpisywac umowe z dpd
@_Likos_ List nie zda egzaminu bo potrzeba jeszcze jeden punkt 😞
DPD odpada 😞 bardziej myślałem na DHL + DHL punkty
było by spoko gdyby Allegro One Kurier był także mieście co ma 170tyś. mieszkańców jak Bielsko-Biała ....
a że, nie ma - to oprócz Pocztex będę musiał wybrać wysyłki z drogimi dopłatami do smart jak UPS czy DHL .
po prostu rewelacja...
@gancik1 oni nawet w 500tyś mieście mają 4 automaty na obrzeżach a w centrum żadnego punktu czy automatu żeby nadać paczkę 😞
Przepraszam pojawił się jeden punk