Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Zaznaczam 120 aukcji do wznowienia.
Odznaczam: Akceptuję nowy cennik Opłat i prowizji
Po kliknięciu WZNÓW otrzymuję komunikat:
120 ofert nie udało się wystawić
a w pokaż szczegóły 120 komunikatów o treści:
Ze względu na zmiany w opłatach nie wznowiliśmy Twojej oferty: cennik opłat zmienił się w czasie trwania Twojej oferty lub zmieni się przed kolejnym jej wznowieniem. Aby wystawić ofertę ponownie, kliknij w przycisk poniżej i zaakceptuj nowe warunki.
O co chodzi ???? Przecież akceptuję ten nowy cennik...
Taaa nazywają to błędem i mówią, że pracują nad tym. Pewnie skończą jak już wszyscy ręcznie wszystko wznowią pojedyńczo...
Mam 2100 aukcji 😞
...i dlaczego można wznawiać tylko 120 aukcji na jeden raz ?
@nat_not@_HolaOla_ @la_nika@ko_alka@w_kiwi
halo allegro... nie można wznawiać grupowo ofert... ktoś coś wie w temacie?
@darion1 proszę Cię o dodanie zrzutu ekranu z widocznym komunikatem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym, datą i godziną.
@darion1 dziękuję za zrzuty ekranu. Już konsultuję Twoje zgłoszenie z naszym działem technicznym.
jakieś info z działu technicznego?
@w_kiwi trochę mnie ten błąd paraliżuje jeśli chodzi o wznowienie aukcji...
@darion1 bardzo mi przykro, ale otrzymałam informację, że jest to awaria, która dotknęła również innych sprzedawców. Nasz dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem.
Jest mi zdecydowanie raźniej wiedząc, że problem dotknął też innych.... ale chciałby wiedzieć KIEDY zostanie rozwiązany?
Czy są jakieś wieści z działu technicznego?
@darion1 nie, nie mamy nowych informacji w tej sprawie. Prace wciąż trwają.
@darion1 jednym z powodów ,dla którego tak się dzieje jest to ,że wznawianych ofertach nie masz uzupełnionych obowiązkowych parametrów.
Nie to nie jest prawda. Jeżeli wystawiam ofertę przez "wystaw podobną" system nie prosi o żadne dodatkowe parametry. Wystawia się jednym kliknięciem.
@darion1 staram się pomóc , piszesz o grupowym wznowieniu , tytuł wątku ,, Nie mogę wznowić ofert ,, ...nagle piszesz ,,Jeżeli wystawiam ofertę przez "wystaw podobną" ,,, zdecyduj się 😁
1. problem dotyczy wznawiania grupowego aukcji
2. nie wydaje mi się żeby chodziło o dodatkowe parametry ponieważ przy wystawianiu tych samych aukcji pojedynczo system o nic nie prosi
@darion1 być może błąd systemu , ja podałem Ci jeden z powodów z jakim się spotykałem , a który możesz zweryfikować tylko Ty .