Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, moja oferta sprzedaży została odłączona od katalogu, gdy próbuję go ponownie podłączyć dostaję taki komunikat:
Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Nie połączysz oferty z wybranym produktem. Produkt nie pasuje do oferty i został już wcześniej odłączony. Wybierz inny produkt.
Problem dotyczy produktu:
https://allegro.pl/oferta/kolek-dybel-mag-krak-do-mocowania-w-izolacji-styropianie-90-mm-10-szt-1663...
Do wyboru w katalogu mam tylko 1 produkt, taki sam. Te same parametry. A jednak nie mogę połączyć.... Dlaczego ?
@zamocowania_2018 Oferta została odpięta od produktu, ponieważ podałeś inną liczbę sztuk w opakowaniu niż widnieje w parametrach produktu. Dane te różnią się również tytule i opisie oferty. Sprawdź tutaj jak dodać nowy produkt do Katalogu Allegro.
O nie... Ja w kilku ofertach tak zrobiłem. Tzn. jeśli sprzedaje na mniejszą ilość niż jest w opakowaniu to w polu ''ilość sztuk w opakowaniu'' wpisywałem ilość którą sprzedaje.
Przed chwilą poprawiłem tą ilość, ale dalej dostaje taki komunikat. Muszę od nowa wystawić ofertę?
@zamocowania_2018 Możesz dodać nowy produkt do Katalogu, jak w istrukcji, którą podałam wyżej.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry , mam podobny problem . Dziś również została odłączona moja oferta od katalogu i nie mogę jej wznowić pojawia się podobny komunikat :
Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Nie połączysz oferty z wybranym produktem. Produkt nie pasuje do oferty i został już wcześniej odłączony. Wybierz inny produkt.
Moim zdaniem wszystko jest poprawne : opis , tytuł aukcji , zdjęcia z katalogu oraz kod ean , przeglądam podobne oferty u konkurencji , mają podobnie jak u mnie.
Proszę o pomoc . Dotyczy oferty : https://salescenter.allegro.com/offer/15940019850
@erni1_1 z tego co widzę, to w Twojej ofercie znajduje się zestaw o kodzie producenta 6ZC74AE, więc oferta powinna być połączona z tym produktem, a nie z czarnym tuszem o kodzie 3YL80AE.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tak zgadza się , celowo połączyłem ją z tuszem czarnym żeby oferta w ogóle widniała , ponieważ gdy łączę ją z katalogiem Tusz HP 912 6ZC74AE zestaw wyskakuje właśnie powyższy błąd .
@erni1_1 rozumiem, w takim razie popraw proszę parametry swojej oferty, bo nie są zgodne z parametrami produktu (kod producenta: 6ZC74AE, Kolor: zestaw, EAN: 0195122352295, a model to HP912).
Poprawiłem te parametry i niestety dalej ten błąd :
@erni1_1 daj proszę znać, czy zmiana miniatury na tę z niebieskimi motylami pomoże.
Niestety nie pomogło
@erni1_1 ok, działam w tej sprawie i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Co ciekawe , chwilę temu utworzyłem podobną nową ofertę z tymi samymi parametrami i poszło bez problemu . https://allegro.pl/oferta/tusz-hp-912-6zc74ae-zestaw-bk-cmy-oryginal-17212102415
Tylko żależy mi na tamtej bo mam dość dobrą historię sprzedaży .
Czekam na rozwiązanie problemu
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tak , dziś sprawdziłem już jest ok.
Czyli witaj w świecie "błedów Katalogu produktów Allegro".
I tak szybko "załatwiłeś swoją sprawę " - inni nie mają tak lekko.