Witam, @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zauważyłam, że w opisie oferty, pod zdjęciami towaru, nie wyświetla się blok z rabatami (3 szt. – 30%). Od razu widoczny jest blok z ofertami sponsorowanymi. Pojawiają się tam aż 4 podobne rubryki, czyli łącznie ponad 20 produktów konkurencji.
Na samym końcu widzę sekcję „Zamów w jednej przesyłce”, jednak nie są tam prezentowane moje towary objęte rabatem, mimo że mam je poprawnie skonfigurowane. W rabatach mam dobrane produkty powiązane i pasujące, poświęciłam na to sporo czasu. Obecnie nie ma żadnej różnicy w prezentacji między ofertami objętymi rabatem a pozostałymi.
Co więcej, ta sytuacja występuje na dwóch moich kontach.
Proszę uprzejmie o informację:
co stało się z blokiem rabatów,
czy będzie on dalej wyświetlany bezpośrednio pod moimi ofertami.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam, elegance_style
Tak samo nie widać zestawów ofert ...
Cześć @Elegance_style, podaj proszę linki/numery ofert o których wspominasz.
Każda, wszystkie moje oferty. Na chwile pojawia się stary widok, z rabatem, i nagle znika. Tu podaje przykład oferty, która jest również w zestawie ofert. https://business.allegro.pl/oferta/koszulka-y2k-t-shirt-dlugi-rekaw-kreatywny-nadruk-wiskoza-biala-s...
Sprawdziłam w trybie anonimowym z innej przeglądarki - wszystko OK. Nie widzę chyba, gdy jestem zalogowana na swoich kontach..Anonimowo, jest rabat
Zalogowana, nie ma rabatu
Nie, źle pomyślałam, teraz już nigdzie nie ma... później znikł rabat tutaj też
Podpinam się, mam podobny problem
@Opticast_PL Opisz dokładnie problem, który napotkałeś i podaj przykłady ofert, których on dotyczy.