Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zauważyłam, że w opisie oferty, pod zdjęciami towaru, nie wyświetla się blok z rabatami (3 szt. – 30%). Od razu widoczny jest blok z ofertami sponsorowanymi. Pojawiają się tam aż 4 podobne rubryki, czyli łącznie ponad 20 produktów konkurencji.
Na samym końcu widzę sekcję „Zamów w jednej przesyłce”, jednak nie są tam prezentowane moje towary objęte rabatem, mimo że mam je poprawnie skonfigurowane. W rabatach mam dobrane produkty powiązane i pasujące, poświęciłam na to sporo czasu. Obecnie nie ma żadnej różnicy w prezentacji między ofertami objętymi rabatem a pozostałymi.
Co więcej, ta sytuacja występuje na dwóch moich kontach.
Proszę uprzejmie o informację:
co stało się z blokiem rabatów,
czy będzie on dalej wyświetlany bezpośrednio pod moimi ofertami.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam, elegance_style
Tak samo nie widać zestawów ofert ...
Cześć @Elegance_style, podaj proszę linki/numery ofert o których wspominasz.
Każda, wszystkie moje oferty. Na chwile pojawia się stary widok, z rabatem, i nagle znika. Tu podaje przykład oferty, która jest również w zestawie ofert. https://business.allegro.pl/oferta/koszulka-y2k-t-shirt-dlugi-rekaw-kreatywny-nadruk-wiskoza-biala-s...
Sprawdziłam w trybie anonimowym z innej przeglądarki - wszystko OK. Nie widzę chyba, gdy jestem zalogowana na swoich kontach..Anonimowo, jest rabat
Zalogowana, nie ma rabatu
Nie, źle pomyślałam, teraz już nigdzie nie ma... później znikł rabat tutaj też