Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, korzystałem z promocji "dołącz do programu 'wystaw nowe oferty i otrzymaj wyróżnienia'" na jego mocy dostałem około 90 wyróżnień już nie pamiętam. Chciałem dzisiaj wykorzystać ów wyróżnienia do końca wyliczyłem ile wyróżnień mam zrobić, po czym sprawdziłem w "Pakiet wyróżnień" że jeszcze kilka mam więc dalej wystawiałem wyróżnienia dalej pisało to, że kosztuje mnie to 0,00 złotego na 10 dni, więc wyróżniałem. Teraz zobaczyłem że 7 wyróżnień kosztowało mnie jednak 19,00 gdyż program miał opóźnienia w informowaniu o ilości pozostałych do wyróżnień ofert. Proszę aby anulować te 7 wyróżnień za które zapłaciłem na moim koncie i oddanie mi za to pieniędzy.
Pozdrawiam
Patryk Lis
tnl
@TNL_2020 skonsultuję Twoje zgłoszenie i wrócę z odpowiedzią. 🙂
Dziękuję, licze na anulowanie tych wyróżnień bo nie planowałem inwestować w wyróżnienia dzisiaj
TNL_2020 Niestety ilość dostępnych wyróżnień jest aktualizowana ze sporym opóźnieniem.
Sam miałem kilka takich przypadków, po pierwsze to powinieneś jak najszybciej wyłączyć promowania w tych ofertach i napisać prośbę do allegro o anulowanie opłaty. Im szybciej wyłączysz promowania tym większa szansa na ewentualny zwrot opłat.
Jeszcze bardziej się zdziwisz gdy coś sprzedasz przez wyróżnienie i zobaczysz prowizję 🙂
Jaka jest prowizja wtedy?