anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

niedoręczony zwrot Orlen

ComfortArt
#9 Pomysłodawca

Witam,
jest kłopot z kurierem Orlenu w moim rejonie. Chodzi o zwrot przesyłki AD014H1AH8. Nr zwrotu 6L7Q/2025
Dostałem informację, że zwrot jest doręczony, jednak chyba jest magazynowany. Dnia 23.10 byłem w terenie, co jest normalne i wszyscy inni kurierzy wrzucają zwroty do skrzynki. Dnia 24.10 byłem u siebie, jednak kuriera nie było, nawet nie zadzwonił.
Czy można coś zrobić, żeby kurier był nieco skuteczniejszy? Co teraz zrobić? Dlaczego kurier nie może wrzucić tego do skrytki, która jest pod klatką? Albo proszę przekazać, żeby wrzucił do skrzynki pocztowej, jak wszyscy.
Od Orlenu nie ma żadnych informacji, że będzie jakieś doręczenie, jakoś nie wyobrażam sobie siedzieć i czekać kilka dni całych, bo nie wiadomo kiedy przyjdzie przesyłka.
Prosze o interwencję, bo zwrot do mnie nie dotarł, a kuriera widuję co jakiś czas i mu mówiłem, żeby zwroty do skrzynki wrzucał.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mix-mce
#15 Entuzjasta

Ja dostaję maile że np dzisiaj będzie doręczony zwrot gdzie mam podany nawet numer do kuriera, więc sprawdź sobie porządnie pocztę czy czegoś nie pominąłeś

oznacz moderatorów

ComfortArt
#9 Pomysłodawca

Niestety takiej informacji nie ma, nie otrzymuję od Orlenu. Nie wiadomo, kiedy przyjedzie, czy w tym tygodniu, czy w następnym. Informacja jest tylko, że był, może i był, a za drugim razem nawet go nie było, bo ja byłem cały czas.

oznacz moderatorów

mix-mce
#15 Entuzjasta

Maile nie są z orlenu tylko z allegro, zostaje ci tylko zadzwonić na infolinię orlenu i zapytać o numer do kuriera.

oznacz moderatorów

ComfortArt
#9 Pomysłodawca

Kuriera to dzisiaj spotkałem i ściemnia. To jakiś dziwny człowiek, rzuca paczkami, przeklina, wyrzuca złość, jak coś nie po drodze mu. Wszyscy inni są normalni, a tu zonk.

oznacz moderatorów

ComfortArt
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 
Czy mógłby się ktoś dowiedzieć, co z tą przesyłką, bo nie wiem co robić?
We wtorek dzwoniłem do Orlenu, podobno dotarła do punktu nieodebranych paczek Allegro. Gdzie ona jest teraz?
Proszę o interwencję.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @ComfortArt, przekazałem Twoją sprawę do odpowiedniego działu.
Wrócę jak tylko otrzymam odpowiedź.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów