Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
KOMUNIKAT : Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie.
Jakakolwiek zmiana w parametrze aukcji, foto , opis itp itd jest nieakceptowalna i wyrzuca powyższy komunikat.
Zmiany nie działają w aukcjach zaplanowanych i aktywnych. ( LICYTAJCA)
Ale system allegro wystawia poprawnie aukcje zaplanowane.
Odpowiedź typu "że problem może wynikać z niepoprawnie wpisanej ceny. W tym przypadku spróbuj ręcznie uzupełnić kwotę."
Nie da się edytować CEN pomimo , że są prawidłowe - wstawione, to komórki są cały czas NIEAKTYWNE ( brak dostępu)
nr aukcji 16174732990
Jeżeli wystawie ofertę " wystaw podobną" to idzie normalnie bez tego błędu i cennik jest na rynek polski i i inny . Ten bład się pojawia przy " edycja i wznów " .
Witam, dzisiaj u mnie pojawił się również taki komunikat. Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie. Nie chcę zamykać aukcji - chcę tylko zmienić ilość produktów. Staram się aby żadna z moich aukcji nie była wystawiona na rynkach zagranicznych. Cenniki wysyłek mam niezmieniane od jakiegoś czasu. Dzisiaj byłam zmuszona zamknąć kilka aukcji gdyż nie mogłam zmienić ilości produktu, nie mogę również jej edytować i wznowić. Np. aukcja 12379409462
@mmaxtreme_pl zgłosiłam Twój przypadek do weryfikacji, gdy ustalę szczegóły wrócę z informacją.
U mnie jest od wczoraj tak samo , nie moge wznowic żadnej oferty , wyskakuje bład
Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie
I tak jest przy każdej wznawianej ofercie
Mam ten sam problem. Nie mogę wznowić aukcji.
pomaga wznowienie na innym cenniku, później edycja na ten pierwotny ale nie mam zbytnio czasu się tak bawić w najgorętszym okresie...
"Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie".
Nie mogę edytować oferty, wyskakuje następujący komunikat j.w.
czy ktoś wie w czym jest problem gdy wyświetla mi się:
Niepoprawnie wypełniony formularz - Formy sprzedaży są wypełnione niepoprawnie.
nie mogę wznowić oferty
dziękuje za pomoc
walcze z tym od poniedziałku , konsultanci cały czas zbywają ze jest problem techniczny i nie wiadomo kiedy będzie rozwiązany .