anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

niepoprawny numer telefonu

cbrak
#1 Nowicjusz#

Witam dzisiaj pierwsze zamówienie z czech, pakuję paczkę próbuję nadać i "zonk" numer telefonu niepoprawny numer telefonu. Fizycznie dzwonię numer działa, ale paczki nie mogę nadać. Stwierdzam że numer poprawny, szukam pomocy na czatach allegro, nie mają pojęcia, w czym problem czy ktoś się spotkał z takim czymś

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Monika__L
#16 Inspirator#

A skąd system wie że numer niepoprawny

jak już to format numeru niepoprawny czyli np błędny kierunkowy brak kierunkowego, niewłaściwa liczba znaków w numerze, za dużo spacji itp

to jeszcze da się obronić 

oznacz moderatorów

cbrak
#1 Nowicjusz#

Spotykałem się już z błędnym adresem w polskich paczkach szybko to wyłapuję, nieraz brak spacji albo na przykład zły kod, ale tu jestem bezradny, jak dzwonię na ten numer odbiera czech który zamówił paczkę, nie wiem dlaczego tak jest. Jak pisałem do moderatora on za każdym razem przełącza mnie do kolegi (czat) , który rozwiąże problem i rozmowa się urywa... Ciekawe czy ktoś jeszcze ma taki problem, jest to moja pierwsza paczucha do Czech zależałoby mi żeby zrobić to bezproblemowo.

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Jednym ciagiem

+420123456789

po kierunkowym 9 cyfr

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@cbrak Proszę, wskaż numer zamówienia, o który chodzi oraz dodaj zrzut ekranu z próby wygenerowania etykiety. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów