Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ patrzcie , jeszcze nie nadałem , a już w drodze ,kto zgadnie jakiego przewoźnika dotyczy ...
Łone
@az1rael sorry 😥głupie pytanie zadałem 🤣
Mogła być jeszcze poczta polska @mdrogeria ale i tak jest 20x lepsza niż łone
@az1rael Odnoszę wrażenie ,że Poczta mnie faworyzuje , nie mam nic do zarzucenia poza 1 paczką z lutego ,praktycznie wszystko jest u klienta na drugi dzień po nadaniu
To jest przesyłka Schrödingera 🙉
@komis-bell Zwróciłeśź uwagę na kolejność zdarzeń i czas ? 😋
Tempo sprinterskie ,szkoda że jeszcze o 13-tej nie podali że klient odebrał.
@mdrogeria Paczki ONE wędrują chyba przez wyższe wymiary.
Tak sobie myślę - dobrze że nie wskoczył status doręczona bo by jeszcze zaraz była dyskusja pt. GDZIE MOJA PACZKA 😂
@mdrogeria czy wciąż nie nadałeś tej przesyłki?
@la_nika Dla allegro liczą się tylko cyferki za szybką ..... więc zgadnij....proszę 🙄 ,w dalszym ciągu jest to samo , oj czuję ,że będzie draka .
@mdrogeria a czy nie nadawałeś wtedy kilku paczek? Czy możliwe jest, że przypadkiem etykieta została naklejona na inną przesyłkę?
@la_nika nie ma takiej opcji , przesyłka od początki do naklejenia etykiety jest robiona przez 1 osobę . Przerobiłem dawno temu ten temat , nie ma aktualnie robienia kilku paczek na raz ,zacząłeś to skończ ,nawet jakby miała w nagłym przypadku czekać zaczęta do dnia następnego nikt jej nie ruszy .
@mdrogeria ok, przekazałam to info do zespołu Allegro One. Wyjaśnią to z UPS i jeszcze dziś otrzymasz wiadomość e-mail w tej sprawie.
@mdrogeria One UPS ?