anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieprawidłowe połączenie produktu

leszek1956
#9 Pomysłodawca

Produkt dotyczy klasy śruby 8.8, a oferta użytkownika Nika2022 dotyczy śruby klasy 5.8 - link poniżej.

https://allegro.pl/produkt/sruby-szesciokatne-din933-ocynk-8-8-m10x30-1kg-69e29c09-5c42-423d-bd5d-30...

Proszę o odpięcie tej oferty od produktu, zgłaszałem ten błąd już wiele razy opcją na dole oferty, ale niestety bezskutecznie. Z góry dziękuję

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@leszek1956 Przekazałam wskazaną ofertę do weryfikacji. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

leszek1956
#9 Pomysłodawca

Dziękuję czy coś wiadomo? 

Takich ofert niestety jest więcej. W tej sytuacji jesteśmy skazani na porażkę... albo musimy sprzedawać droższą klasę 8.8 w cenie klasy 5.8 co jest bezsensowne (w innym przypadku nasze oferty nie pojawiają się przy wyszukiwaniu przez kupujących) lub wstawić oferty od nowa. Tworząc w jakiś sposób nowy produkt lub podłączyć się do kogoś innego z klasą 8.8 - dużo nie potrzebnej pracy.

Pomijam już fakt kradzieży naszych zdjęć oraz potencjalnego wprowadzenia klientów w błąd

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @leszek1956. Oferta została odpięta od produktu.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

leszek1956
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów

N_Nitka28

@leszek1956 Zgłosiłam oferty. 

Nicol
   Moderatorka