Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Korzystając z REST'a i z podglądu oferty widzimy, iż ceny za Allegro Delivery nie zostały zaktualizowane na 10,99zł i nadal są za 9,99zł. Natomiast z panelu Allegro jest wpisane 10,99zł z dopiskiem, że zostanie to zmienione w przeciągu kilku dni.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Od dnia dzisiejszego obowiązuje nowy cennik za dostawy Allegro Delivery.
Pytanie - dlaczego klienci w dalszym ciągu opłacają tą usługę kwotą 9,99 zł zamiast 10,99 zł ????
Nie można "ręcznie" wprowadzić zmian cennika, wyświetla się kwota 10,99 zł ale gdy przejdzie się na oferty dalej jest kwota 9,99 zł ......???
Kto pokryje brakujące 1 zł ??????????????????????????
Proszę o informację
U mnie też jest 9,99
u mnie cos takiego pokazuję o co tu chodzi ? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kakabe_2007 Cześć, dziękuje za zgłoszenie.
Czy któryś z klientów zakupił dziś produkt z dostawą Allegro Delivery po starej cenie?
u mnie nie 😁
@matt_rose Tak dwa zamówienia
7c216d20-f7c8-11ef-9f7a-6b888f5224da
64144dd0-f802-11ef-b9bf-6b65dbde4d93
@kakabe_2007 Dziękuje za informację, sprawdzam co się stało i wrócę jak tylko otrzymam odpowiedź.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ U mnie to samo, nie nastąpiła zmiana cennika automatycznie w dniu dzisiejszym. Dodatkowo założono blokadę jakoś na koncie - rzekomo jestem robotem
Zostałeś zablokowany.
@matt_rose Kwestia ilu Klientów tak kupiło to kwestia drugorzędna. Kwestia pierwszorzędna to czemu zmiana jednej liczby w cenniku ma trwać kilka dni?
Zresztą już nie raz pozwalaliście nam sprzedawcom zmieniać opłaty na np. 2 tygodnie przed by mieć czas na dostosowanie się do zmian.
Teraz natomiast robicie automatem i jest to po prostu popsute i niedziałające.
Mi pokazuje informację, że trwa aktualizacja cennika, nie można zmienić cen i że potrwa to do kilku dni. Też mam stare łonki do wysłania. A wygląda to tak, jakby allegro delivery samo automatycznie podwyższało cenę do aktualnej.
@drekenzes Wszystko się zgadza prócz kasy jaką opłacają kupujący za przesyłkę - płacą 9,99 zł .....
Według nowego cennika Allegro pobierze ode mnie 10,99 zł ........ i kolejne 1 zł "straty" ......
To tylko potwierdza, że rezygnacja z Allegro One była słuszną decyzją.
ja rozumiem, że allegro pokryje koszty ? różnicy ?
@sklep_solpio Chyba żartujesz 🤣 jak zwykle sprzedawca dostanie po tyłku ........
Swoją drogą to ciekawe .... gdy ręcznie wprowadzam ceny za przesyłki to są widoczne dla kupującego od razu ......
Gdy Allegro wprowadza swoje ceny to trwa to "kilka dni"..........
Wypadało by teraz wyłączyć tą usługę do czasu aż Allegro upora się ze zmianą opłaty
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dlaczego w tej chwili w moich ofertach wyświetla się dostawa za darmo ?????????????????????????????????????
To jakieś ŻARTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''Zaufaj'' Allegro tam pracują przecież sami fachowcy i eksperci, dlatego dokręcają nam sprzedawcą śrubę kolejnymi podwyżkami prowizji, opłat i innych dopłat żeby była kasa na ich utrzymanie
Chciałem to zobaczyć i widzę, że NIC nie sprzedajesz:
https://allegro.pl/uzytkownik/kakabe_2007
To jak to?
@esturion_pl @kakabe_2007 @KIKOPIKO
Dziękuje za Wasze dzisiejsze zgłoszenia i za Waszą cierpliwość.
Jesteśmy obecnie w trakcie aktualizacji stawek dla Allegro Delivery. Ten proces dotyczy bardzo wielu ofert i sprzedawców, dlatego ta zmiana musi potrwać.
Nie musicie edytować cen dla Allegro Delivery, do momentu zakończenia aktualizacji dostawa jest naliczana po starym koszcie (czyli 9.99 zł). W momencie zakończenia aktualizacji, koszt automatycznie zmieni się na 10.99 zł.