Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chciałbym zapytać w jaki sposób będzie można uzyskać 500 punktów w jakości sprzedaży skoro w mierze "średni czas odpowiedzi" mogę uzyskać 100 pkt ale jak nie mam pytań od kupujących to mi tam nie są przyznawane punkty tylko 40 pkt w mierze "Terminowe odpowiedzi" jakby nie liczył wychodzi 400 lub 460 pkt.
160+100+40+100+0+0+60 = 460 przy 100 pkt w mierze Średni czas odpowiedzi i 0 w Terminowe odpowiedzi lub
160+40+100+40+0+0+60 = 400 pkt przy 0 pkt w mierze Średni czas odpowiedzi i 40 w Terminowe odpowiedzi.
Czyli jak nikt mi nie zada pytań to max mogę uzyskać 400 pkt.
Ktoś potrafi to wyjaśnić?
Może jakoś moderator?
Pozdrawiam,
Jarek
Cześć @fh_trendi, dziękuje za zgłoszenie. Konsultuję Twoją sprawę. Jak tylko otrzymamy odpowiedź, wrócimy do Ciebie w tym wątku.
razem wychodzi 500
Nie wychodzi, ponieważ w mierze "Średni czas odpowiedzi" jest napisane
"Jeśli w ostatnich 30 dniach nie masz pytań od klientów i wiadomości w Dyskusjach, nie dostaniesz punktów w tej mierze. Przyznamy Ci natomiast maksymalną liczbę punktów (40 punktów) w mierze Terminowe odpowiedzi."
Czyli wychodzi 400 a nie 500, wg mnie nigdy nie da się osiągnąć 500, jeżeli się mylę to niech mnie ktoś oświeci.
@fh_trendi no jeśli nie masz pytań, to punktów nie masz, ale zwróć uwagę, że ja mam zarówno 100pkt , za średni czas i jednocześnie 40pkt. za terminowe
No to dlaczego u mnie wygląda to tak
@fh_trendi dlatego ,że Masz za niską rangę .😁
@mdrogeria dlatego, ze ma niską rangę, to widzimy to, ale może zaraz nam pokażą😉
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
Jak za niską rangę, w opisie miary jest jasno napisane "Jeśli w ostatnich 30 dniach nie masz pytań od klientów i wiadomości w Dyskusjach, nie dostaniesz punktów w tej mierze", pytań nie mamy więc i 100 pkt nie mamy to skąd Ty masz te 100 pkt jak nie masz pytań od klientów?
@fh_trendi my tak widzimy Twój wpis przed zatwierdzeniem wklejki przez Moderatora , jak będziesz miał gwiazdki na pagonach to zobaczymy wklejkę bez moderacji
Wrzuciłem zrzut ekranu na którym mam 0/100 pkt w mierze średni czas odpowiedzi i 40/40 pkt w mierze terminowe odpowiedzi.
@fh_trendi trzeba mieć boota niepowiązanego z kontem sprzedażowym ,który 2-3 razy w miesiącu wrzuci nawet głupie pytanie , na które odpowie automat i Masz kpl.pkt.
Sorry ale to jest jakieś chore, kombinować bo uczciwie się nie da, masakra jakaś
@fh_trendi polak potrafi , ale jeśli zaczniesz kombinować to rób to z głową ,bo nie przemyślane kroki mogą doprowadzić nawet do blokady konta ,
Dokładnie, polak potrafi 😀 tylko nie chcemy kombinować ale aby uczciwie nas oceniano a tu wychodzi, że wg nowych zasad się nie da, nie masz pytań nie masz 100 pkt, Chore 🤦♂️
@fh_trendi mam pytania od klientów i odpowiadam na nie szybko i w terminie, dlatego dostaje jedne i drugie punkty😉
My też odpowiadamy w czasie max 1h. Ale załóżmy, że nie mam pytań bo produkty są dobrze opisane i klienci wszystko maja jasne i czytelne tzn. że jak nie mam pytań to mam 100 pkt kary
@fh_trendi no nie ma pytań= nie ma punktów, tak to już sobie ktoś w Allegro wymyślił😉
Jakiś geniusz pewnie 🤣🤣🤣
Brak słów 🤦♂️
Czyli dobrze myślałem, nie da się w normalny sposób uzyskać 500 pkt
@fh_trendi w tym wszystkim chodzi o to żeby ,,grzejstołek ,, który to wymyślił poczuł się wielki , no i niech mu będzie 😀
,,damy radę ,,💪