Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem polegający na braku nr telefonu w moich aukcjach w zakładce "o sprzedającym" dodam ze nr telefonu nie sa widoczne z komputera stacjonarnego ale z mobilnych urządzeń juz jest wszystko ok
@gpautoservices Niewiele możesz na to poradzić. Allegro usuwa numery telefonów z ofert sprzedawców, pomimo że zgodnie z przepisami te numery powinny tam być. Serwis dba o to, abyś nie sprzedał niczego "na telefon", poza Allegro.
@xyz96 prawidłowo
nr telefonu jest obowiązkowy
Najpóźniej w chwili wyrażenia przez konsumenta woli związania się umową przedsiębiorca ma obowiązek poinformować konsumenta, o ile informacje te nie wynikają już z okoliczności, w sposób jasny i zrozumiały o:
Allegro uważa że sprzedawcy mając wpisany numer telefonu na swojej stronie są podatni na propozycje sprzedażowe od klientów poza serwisem i próbują tego zaniechać.
jak dla mnie jest OK , bywa ,że człowiek w chwili nie może odebrać telefonu , a odbija się to potem nas ocenach .
Łatwiej jest jednak odebrać telefon niż czuwać przy kompie by odpisywać na pytania .Dla mnie pozbawienie możliwości szybkiego kontaktu telefonicznego jest bardzo złe i łamie przepisy naszego prawa. Sprzedaję w licytacjach o ustalonych przez siebie godzinach i nie zawsze mam w kluczowych momentach licytacji być przy komputerze by udzielać informacji ,których klienci najwięcej oczekują w ostatnich minutach licytacji ,szybkiej odpowiedzi mogę wtedy udzielić jedynie telefonicznie .Brak takiej możliwości pozbawia mnie klientów .