Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zaczęłam wysyłki przez Allegro z firmą DPD.
Gdzie trzeba wpisać numer konta do zwrotu pobrań, by było zapisane na stałe, a nie podawać go przy każdym nadaniu?
Nie interesuje mnie odpowiedź " zrezygnować z pobrań"
W tej chwili jest to robota głupiego.
@AGLOPRIMA2 Niestety nie ma zakładki, w której mogłabyś podać te dane. Jednak wkrótce będą się one podpowiadać automatycznie z ustawień danych do wypłat. Prosimy o cierpliwość.
A ile będzie trwało to "wkrótce"?
Bo takie obietnice to na nie jeden temat już czytaliśmy
@AGLOPRIMA2 "za dzień, za dwa, za rok, za trzy lecz nie dziś"
🤣🤣🤣
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Minęły DWA miesiące...
Ile jeszcze potrwa to wkrótce?
Każdorazowe wklejanie nr konta jest upierdliwe
ponawiam pytanie
Czy muszę założyć nowy watek żeby uzyskać odpowiedź na w sumie mało skomplikowane pytanie??
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AGLOPRIMA2, dowiedziałam się, że to priorytet zespołu projektowego. Być może uda się wdrożyć to rozwiązanie do końca miesiąca. 🙂
Którego miesiąc? Bo @mr_oma nie uściśliłaś
@AGLOPRIMA2, słuszna uwaga! 😄 Do końca tego miesiąca.
Ok, będę pamiętała
@AGLOPRIMA2 ale nie powiedzieli którego stulecia 🤣😂
@AGLOPRIMA2, niestety jeszcze nie udało się wdrożyć tego rozwiązania. 😞 Zespół projektowy wciąż nad tym pracuje.
🤣🤣🤣
dlaczego mnie ta odpowiedź nie dziwi wcale a wcale???
Szkoda, że nie bierzesz odpowiedzialności za to co piszesz... 😞
@Client:44052296 tak, masz racje, nie sprecyzowali.
ręce opadają
minął kolejny miesiąc... i Dalej pracują?
Ponowię pytanie, bo chyba nikt go nie zauważył
Nawiązując to wątku, w którym moderatorzy przestali odpowiadać https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/numer-konta-w-nadaj%C4%99-z-allegro/m-p/39... ponawiam pytanie:
Gdzie trzeba wpisać numer konta do zwrotu pobrań, by było zapisane na stałe, a nie podawać go przy każdym nadaniu?
Nie interesuje mnie odpowiedź " zrezygnować z pobrań"
W tej chwili jest to robota głupiego.
Ja mam numer konta wpisany w danych "o sprzedającym" i jak ktoś ma ochotę przy zakupie czy zwrocie to widzi gdzie ma zrobić przelew i nie musi pytać.