Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Rozwiejcie moje wątpliwości.
Czy w komentarzu do transakcji można dokonać oceny produktu?
Taką mam informację od doradcy allegro:
- Produkt jest częścią transakcji, w związku z czym kupujący ma możliwość jest oceny nie tylko w opiniach o produkcie.
- Kupujący ma możliwość zamieszczenia opinii produktowej do danego towaru i odniesienia się w niej do jego jakości, ale może również zgodnie z Regulaminem wyrazić opinię na temat jakości towaru w komentarzu do transakcji.
Jak to jest? Czy w ocenie transakcji oceniamy produkt?
Serio?
Dotychczas tak nie było można, ale Ci doradcy ????
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Moderatorzy - proszę o wyjaśnienie.
Od kiedy nastąpiła zmiana?
Czy już nie ma oceny produktu? A kupujący ocenia produkt w ocenie transakcji?
Proszę o jasną informację.
Musiała być ostatnio jakaś zmiana. Nie chcą usuwać już takich komentarzy.
@jolantab Tak naprawdę to było chore sztuczne oddzielanie oceny produktu i oceny sprzedawcy.
Sprzedawcy wiedzą co sprzedają, więc kupujący powinien mieć prawo rzetelnie ocenić sprzedawcę rzeczy niepełnowartościowych, który w opisie kopiuje opis przedmiotów nowych, oryginalnych... etc..
A takich nierzetelnych sprzedawców śmieci mamy coraz więcej no bo wiadomo: katalogi, produktyzacja..
@jolantab moim zdaniem uzależnione to jest od treści oferty , jeśli sprzedawca bezpośrednio deklaruje wysoką jakość produktu ,a defacto produkt jest lichy można to podciągnąć pod ,, niezgodność z opisem,, natomiast ,gdy w opisie sprzedawca posiłkuje się wysoką oceną jaką rzecz otrzymuje od klientów , którzy go już zakupili czy też na podstawie badań rynkowych treść oceny transakcji nie powinna oceny produktu .
@mdrogeria Miałbyś 100% racji gdyby nie było możliwe manipulowanie katalogiem, gdyby nie było możliwości że każdy kombinator może podpiąć się pod przedmiot oryginalny o wysokiej ocenie kupujących.
@jolantab Doprecyzowuję tę kwestię z odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
Czy ta kwestia została doprecyzowana?
Czekam na wyjaśnienie, pozdrawiam
5 dni to za mało by konsylium się zebrało i jakiś komunikat wydało .
@jolantab Otrzymałam informację, że w tej kwestii nic się nie zmieniło - zawsze można było w treści komentarza zawrzeć informacje na temat produktu, ponieważ produkt jest częścią transakcji.