Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dziś wstaje z rana jakie było moje zdziwienie kiedy ze Super Sprzedawcy zostałem zdegradowany o -270punktów do Neutralnego przez system allegro, powód ?? Paczka została odebrana odobiście przez Kupującego, ja oznaczyłem ją jako Odebrana, jednak system nie został nakamrmiony numerem nadania paczki i po tygodniu taka akcja to jakiś żart ?
Co to za system że nie bierze pod uwagę stanu faktycznego, od czego jest przycisk Odebrana? Anulowane itd?? skoro to nie ma żadnego znaczenia.
@D3Companion BO TO TAK DZIAŁA , chcesz być dobry dla klienta to musisz nastawić tyłek pod bat od allegro , Masz nauczkę na przyszłość .
@D3Companion NIGDY nie idź na rękę kupującemu stosując wygodne dla niego rozwiązania! Bo TY za to zapłacisz.
@D3Companion Niestety, takie są zasady działania tego serwisu. Kiedyś sposobem w takich sytuacjach było oszukanie systemu poprzez wpisanie jakiegokolwiek numeru paczki, teraz są powiązane w tym ich chorym szyfrowanym emailem.
Napisz prośbę o wykluczenie, do moderacji @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@pinsplash @pinsplash sprzedawca wciąż jeszcze próbuje zachowywać się normalnie, nie zniechęcajcie go 😋
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ prosze o sprawdzenie tej kwestii
@D3Companion Podaj proszę numer zamówienia, któego dotyczy Twój wątek 🙂
Zbadam sprawę.