Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dostaliśmy ograniczenie w takiej postaci:
Nałożyliśmy częściowe ograniczenia funkcjonalności na konto, ponieważ według naszej analizy jest ono powiązane z innym kontem w Allegro, które jest zawieszone: smartlampy.
Nasze dane wskazują, że dostęp do konta oraz do konta, które wskazałam posiadała ta sama osoba bądź też działaliście Państwo w porozumieniu.
Podstawą do nałożenia sankcji na konto był art. 2.12 oraz 8.7 regulaminu Serwisu Allegro.
Dodatkowo konieczne jest doprowadzenie do zamknięcie otwartych dyskusji.
Ograniczenia nałożone na konto są bezterminowe. Decyzja w sprawie dalszej współpracy z Allegro zostanie podjęta po wyjaśnieniu sankcji na koncie, które wymieniłam wyżej. Konieczny jest kontakt z Allegro z poziomu wskazanego konta.
Nie mamy konkretnej odpowiedzi co możemy zrobić by zdjęto Nam blokade. Mimo licznych wiadomości nadal pozostajemy w zawieszeniu. Czy możemy prosić o konkretne wytyczne?
"Decyzja w sprawie dalszej współpracy z Allegro zostanie podjęta po wyjaśnieniu sankcji na koncie, które wymieniłam wyżej. Konieczny jest kontakt z Allegro z poziomu wskazanego konta."
Wysłaliśmy wiadomość z poziomu konta elhurtinstal. Z odniesieniem do zarzuconych Nam sankcji.
@elhurtinstal Kontakt musisz nawiązać z poziomu drugiego konta - smartlampy - i najpierw tam wyjaśnić sankcje.
Dziękuje za szybka pomoc , jedno konto zostało juz odblokowane. Pozdrawiam