Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego z listingów aukcji z licytacją znikła informacja o liczbie licytujących? Jest widoczna dopiero po wejściu w daną aukcję.
To była dość istotna informacja, przyciągająca kupujących do najbardziej popularnych ofert.
Tym bardziej to dziwne, bo info o liczbie sprzedanych w "kup teraz" nadal jest
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Ktoś odpowie?
@TomBanknoter Już dawno pytałem. Podejrzewam że dostaniesz standardową odp : "Ponieważ była to przydatna informacja - zdecydowaliśmy się ją zlikwidować. Zamiast tego nasz zepsół cały czas cieszy się ze zmiany nazwy "Obserwowane" na "Ólubione" "
@pinsplash W sumie jest w tym jakaś logika: likwiduje się rzeczy sensowne i przydatne, a zamiast tego dostajemy jakieś pokrętne bzdety, o które nikt nie prosił.
Generalnie ogranicza się ilość informacji dla osób potrafiących czytać, bo serwisowi najbardziej zależy na tych, co bezmyślnie klikają w obrazki.
W to że kiedyś jeszcze pozytywnie nas zaskoczą wprowadzając jakąś zmianę przestałem już wierzyć a obawy przed tym na co ich jeszcze mam coraz większe.
@kolekcjoner608 W zasadzie coraz mniej się tym przejmuję, dla mnie Allegro jest rynkiem schyłkowym - zarówno ze względu na koszty, jak i ciągłe utrudnienia w obsłudze. Gdzie indziej sprzedaje się więcej, taniej i przyjemniej