anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

odblokowanie konta

MAMY ROZWIĄZANIE!
elhurtinstal
#2 Obserwator#

Witam dostaliśmy ograniczenie w takiej postaci:

Nałożyliśmy częściowe ograniczenia funkcjonalności na konto, ponieważ według naszej analizy jest ono powiązane z innym kontem w Allegro, które jest zawieszone: smartlampy. 

Nasze dane wskazują, że dostęp do konta oraz do konta, które wskazałam posiadała ta sama osoba bądź też działaliście Państwo w porozumieniu. 

Podstawą do nałożenia sankcji na konto był art. 2.12 oraz 8.7 regulaminu Serwisu Allegro. 

Dodatkowo konieczne jest doprowadzenie do zamknięcie otwartych dyskusji.  

Ograniczenia nałożone na konto są bezterminowe. Decyzja w sprawie dalszej współpracy z  Allegro zostanie podjęta po wyjaśnieniu sankcji na koncie, które wymieniłam wyżej. Konieczny jest kontakt z Allegro z poziomu wskazanego konta.

Nie mamy konkretnej odpowiedzi co możemy zrobić by zdjęto Nam blokade. Mimo licznych wiadomości nadal pozostajemy w zawieszeniu. Czy możemy prosić o konkretne wytyczne?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
komis-bell
#21 Demiurg#

"Decyzja w sprawie dalszej współpracy z Allegro zostanie podjęta po wyjaśnieniu sankcji na koncie, które wymieniłam wyżej. Konieczny jest kontakt z Allegro z poziomu wskazanego konta."

oznacz moderatorów
elhurtinstal
#2 Obserwator#

Wysłaliśmy wiadomość z poziomu konta elhurtinstal. Z odniesieniem do zarzuconych Nam sankcji.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@elhurtinstal Kontakt musisz nawiązać z poziomu drugiego konta - smartlampy -  i najpierw tam wyjaśnić sankcje.

oznacz moderatorów
elhurtinstal
#2 Obserwator#

Dziękuje za szybka pomoc , jedno konto zostało juz odblokowane. Pozdrawiam

oznacz moderatorów