Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Przeglądając oferty natknąłem się na taki komentarz i odpowiedź na niego.Czy ta odpowiedź sprzedającego nie łamie w jakiś sposób zasad panujących na Allegro? Czy taki sprzedający zasługuje na to, aby funkcjonować w społeczności Allegro? W tym przypadku ta odpowiedź powinna dotyczyć samego sprzedającego (wg zasady nie życz komuś tego, co Tobie niemiłe).
No chyba że sprzedającym z dalekiego wschodu wolno więcej. Konto 2 miesiące, ocena na poziomie nieco powyżej 92%, pominę fakt, że np. bateria DeWalt za 1/5 normalnej ceny, czyli ponad 2 razy taniej niż zamiennik na ich rodzimym rynku i gość bez problemu funkcjonuje dalej.
Rodzimy sprzedający już byłby zablokowany.Czekacie, aż uda mu się naciągnąć wielu kupujących i za chwilę zniknąć? Takich kwiatków jest o wiele więcej.
W tym przypadku jednak, najbardziej poraziła mnie odpowiedź na komentarz.
Powinno się wyciągnąć konsekwencje i to może być zgłoszone nie tylko na Allegro. Najczęściej tak odpisują Lombardy.😡
@ART_FOTO Skieruję sprawę do weryfikacji przez odpowiedni zespół.
@ART_FOTO Masz przycisk "Zgłoś naruszenie". W czym problem?
@Client:129122403 Żaden problem, zgłoszenie to nie wszystko.Bardziej chciałem pokazać co wolno sprzedawcom z dalekiego wschodu, a co w przypadku polskiego sprzedawcy byłoby niedopuszczalne.Na 100% byłaby blokada.
ciekawe jak brzmiałoby tłumaczenie w realu z chińskiego bo google translator cuda działa