@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Szanowni państwo zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji o odrzucenie wniosku o rabat dotyczący oferty nr 18121996347 (kwota rabatu 144,70). Wniosek zstał odrzucony z powodu dokonania zwrotu poza Allegro Finanse. Wyjaśniam jednak, że sposób zwrotu został wcześniej uzgodniony i zaakceptowany przez moderatora platformy Allegro ze względu na wysoka kwotę i chęć szybkiego jednorazowego rozliczenia z kupującym.
Zwrot został wykonany terminowo, w całości i bez zastrzeżeń ze strony kupującego. Decyzja o zwrocie z konta firmowego wynikała z ustaleń z moderacją, a nie z próby obejścia procedur. Proszę o uwzględnienie powyzszego i ponowne rozpatrzenie wniosku. W razie potrzeby mogę przedstawić potwierdzenie przelewu oraz korespondencje z moderatorem. Pozdrawiam Dalaja Katarzyna Balcerzak
@muzykalni24 Od decyzji możesz się odwołać korzystając z tego formularza.
Pięknie dziękuje za odpowoedź 🙂
@muzykalni24 pięknie napisałeś.
Odwołaj się przez formularz odwoławczy z linku we wiadomości o odmowie lub napisz do allegro przez formularz kontaktowy
Starałam się jak mogłam 😉
Dziękuję ślicznie za odpowiedź.