anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odwołanie od odrzucenia wniosku o rabat transakcyjny

muzykalni24
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Szanowni państwo zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji o odrzucenie wniosku o rabat dotyczący oferty nr 18121996347 (kwota rabatu 144,70). Wniosek zstał odrzucony z powodu dokonania zwrotu poza Allegro Finanse. Wyjaśniam jednak, że sposób zwrotu został wcześniej uzgodniony i zaakceptowany przez moderatora platformy Allegro ze względu na wysoka kwotę i chęć szybkiego jednorazowego rozliczenia z kupującym. 

Zwrot został wykonany terminowo, w całości  i bez zastrzeżeń ze strony kupującego. Decyzja o zwrocie z konta firmowego wynikała z ustaleń z moderacją, a nie z próby obejścia procedur. Proszę o uwzględnienie powyzszego i ponowne rozpatrzenie wniosku. W razie potrzeby mogę przedstawić potwierdzenie przelewu oraz korespondencje z moderatorem. Pozdrawiam Dalaja Katarzyna Balcerzak

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@muzykalni24 Od decyzji możesz się odwołać korzystając z tego formularza.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

muzykalni24
#7 Wielbiciel

Pięknie dziękuje za odpowoedź 🙂

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@muzykalni24 pięknie napisałeś.

Odwołaj się przez formularz odwoławczy z linku we wiadomości o odmowie lub napisz do allegro przez formularz kontaktowy

oznacz moderatorów

muzykalni24
#7 Wielbiciel

Starałam się jak mogłam 😉

Dziękuję ślicznie za odpowiedź.

oznacz moderatorów