anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferta limitowana a zakup większej ilości po standardowej cenie

BELDO-VIS
#9 Pomysłodawca#

W jaki sposób kupić większą ilość produktu, jeśli oferta jest limitowana? Co jakiś czas Allegro obniża cenę moich ofert i limituje ilość zakupu. Sam też się z tym spotykam jako kupujący. Np. chcę kupić 10 szt. towaru, z czego 2 sztuki są ofercie limitowanej, a pozostałe 8 szt. chciałbym kupić w standardowej cenie. Jak to zrobić?

Czy Allegro planuje zmianę w możliwości zakupu większej ilości w ofercie limitowanej, że po przekroczeniu ilości w obniżonej cenie, pozostałe sztuki będą w standardowej?

Ostatnio miałem sytuację, że na przedmiocie, który sprzedaję w ilości więcej niż 10 szt., bo jest tani, Allegro obniżyło jego cenę o kilka gorszy, jednocześnie limitując zakup do kilku sztuk, przez co klienci, którzy zawsze kupują ten produkt w większej ilości rezygnowali w ogóle z zakupu.

Wiem, że mogę taką ofertę wykluczyć z programu Allegro ceny i tak czasami robię, jeśli okaże się, że tani towar jest mocno limitowany. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@BELDO-VIS Czy możesz wskazać przykład takiej oferty? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BELDO-VIS
#9 Pomysłodawca#

Co prawda nie jest to moja oferta, ale np. chciałbym kupić 2 takie tablety - 1 sztukę w cenie promocyjnej a drugą w regularnej:

nr oferty 17444404584

Jak mogę to zrobić?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@BELDO-VIS Konsultuję tę kwestię. Wrócę z informacją. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów