anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferty wielowariantowe - jest jakiś sposób by działało ?

kaia-baby
#10 Popularyzator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Próbuję połączyć oferty w wielowariantowe aby wyświetlały się opcje kolorystyczne/wzory ,ale już nie wiem co jest nie tak. W jednej aukcji wyświetla się wszystko prawidłowo, a winnych zrobionych tak samo już nie. Jak to zrobić żeby było tak jak w części aukcji gdzie widać zarówno rozmiar jak i wzór do wyboru - na załączonym zrzucie widać porównanie - dodam iż wszystko jest połączone identycznie. Jakiś pomysł co robię nie tak ?

kaiababy_0-1759259015310.png

kaiababy_1-1759259029465.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby konsultuje to, wrócę z odpowiedzią.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby tworzona przez Ciebie wielowariantowość jest zmieniana automatycznie na warianty produktowe, a to czy produkty powiązane z tymi ofertami trafią do jednej grupy zależy od mechanizmu. W przypadku wykrycia dużej różnicy w miniaturach, mechanizm wydziela takie produkty do pomniejszych grup - wówczas w ofercie widzimy do wyboru tylko rozmiary.
Możemy działać w takiej sytuacji i poprosić o dodanie opcji kolor/wzór, ale potrzebuję od Ciebie numery ofert, w których wyświetla się tylko wariantowanie po rozmiarze. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaia-baby
#10 Popularyzator

@la_nikaTych ofert mam sporo, podać tutaj numery, czy jest jakiś dedykowany e-mail . Dziękuję 

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@kaia-baby jest obecnie ... w sumie to duże słowo ponieważ jedni mają narzędzie inni go nie mają. 
Ale to i tak bez znaczenia bo nawet jak zgłosisz zmianę, allegro ją zaakceptuje to następnego dnia rano nic nie działa 🤣 
Wejdź w mój asortyment -> znajdź jedną z ofert i daj przy niej "więcej" jeżeli zobaczysz po prawej u góry "warianty produktu" to wciskasz "zobacz" a w następnej karcie "zaproponuj zmianę". 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kaia-baby nie ma adresu e-mail przeznaczonego dla spraw związanych z wariantami produktowymi, możesz przesłać te oferty tutaj albo za pomocą formularza

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów