anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ograniczona sprzedaż przez dyskusję

MAMY ROZWIĄZANIE!
architekt_hurt
#8 Zapaleniec

"Klient" założył dyskusję, że wrzuciliśmy do paczki otwartą paczkę cukierków. Załączył też zdjęcie. Żądał zwrotu pieniędzy. Napisałem mu że paczka była na 100% zamknięta i po co mieliśmy by wkładać otwartą. Zawsze mógł też ją zwrócić. Jednak tego nie zrobił. A w tej chwili przyszła mi wiadomość z dyskusji, że mam ograniczoną sprzedaż.... a on może sobie wystąpić o zwrot kosztów

Czemu promujecie takich "agentów"... Przecież on sobie tą paczkę sam otworzył i zgłosił fikcyjną dyskusję. Promujecie to że taki delikwent może wszystko, a sprzedający to największe **piiip**o, które ma potulnie płacić prowizje i nie mieć żadnych praw...

Gdybym wiedział, że wy tak postąpicie to bym mu oddał te całe 7 zł. 

Na czym ma polegać ta ograniczona sprzedaż i ile to będzie trwało?

login "klienta" tadgra3

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@architekt_hurt to była reklamacja, trzeba było odpisać że odrzucacie reklamacje i uzasadnić 😞 automaty tym się zajmują i musisz jasno pisać co i jak, automaty też dają bany, ogólnie cuda się tu dzieją 😞

Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@architekt_hurt W sprawie szczegółów dotyczących blokady nałożonej na Twoje konto proszę Cię o kontakt przez formularz.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
architekt_hurt
#8 Zapaleniec

To jest formularz dla kupujących, którym nie jestem.

Mam założoną jakąś blokadę, bo poznikały niektóre aukcje. Proszę o naprawienie tego.

Oddałem temu klientowi to co chciał mimo że nie było tu naszej winy... @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@architekt_hurt   możesz sobie wybrać, czy jesteś kupującym, czy sprzedającym

oznacz moderatorów