Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam 04.03 są nowe cenniki za wysyłki pobraliście Państwo od mnie już nowe kwoty a klienci zapłacili jeszcze po starej cenie .
np
Koszty dostawy to raczej samemu trzeba zmienić . Jak ktoś chce mieć smarta to ustawia tyle co mówi regulamin lub mniej ,ale za wysyłkę policzą Ci zawsze tyle co mówi cennik.
Witam, mam zmienione już od dawna a wyświetla mi sie w ofercie stary cennik .
Nie jesteś sam. Bardzo wielu sprzedających ma nadal opłaty widoczne dla klientów w ofertach w wysokości sprzed zmiany. To wina Allegro. Mają bałagan, ale o pobieraniu wg nowych stawek nie zapomnieli. Ileś wątków wcześniej jest już kilka stron na ten temat. Podobno "pracują" nad wprowadzeniem zmiany, ale kiedy to się zmieni nie wiadomo. Prawdopodobnie się wstecznie rozliczą, ale na razie jest jak jest a nadprogramowe złotówki od każdej transakcji przytulają.
@prezento-grzes Bardzo mi przykro, jest to wynik błędu, nad którym już pracujemy. Proszę, wskaż numer zamówienia, którego to dotyczy. Poproszę o dokonanie korekty na Twoim rachunku.
Witam ,to nie jesteście Państwo w stanie sprawdzić w systemie z jakich to ofert pobraliście więcej prowizji ?
Zrzucanie na nas dodatkowej pracy chyba jest nieładnym posunieciem ?:)
Pozdrawiam serdecznie