Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mógłby mi ktoś powiedzieć za co konkretnie pobierana jest opłata "INP_P1_PACZKOMATY" w kwocie 0,99zł lub 1,99zł?
Z regulaminu ciężko mi jest się domyśleć.....
Będę wdzięczna za odp!
@fabrykasokow W tym artykule znajdziesz aktualny model rozliczeń przesyłek w programie Allegro Smart!
Edytowano 20.03.2023
szukam od pół godziny, i albo jestem ułomna albo nie potrafię znaleźć, dlatego pytam
@fabrykasokow No coś Ty 😂
Co zmienimy
Zgodnie z zapowiedzią, od 4 stycznia koszt przesyłki metodą Allegro Paczkomaty InPost w ramach Allegro Smart! podzielimy między nas i Ciebie. Będziemy ponosić większą część tego kosztu, a do Twojego rachunku za usługi Allegro doliczymy opłatę:
Bardzo wielkie dzięki 😉
fabrykasokow - Bo pomoc Allegro tak działa. Najlepiej wyszukiwać przez google. Szybciej znajdziesz link niż przez stronę Allegro.
Allegro pobiera opłatę od kupujących za korzystanie z programu SMART. Ponieważ brakuje im pieniędzy na ten program (bardzo duże zainteresowanie i bardzo duża ilość zwrotów generują koszty), więc postanowili częścią kosztów obciążyć również sprzedawców (ładniej brzmi oczywiście: koszt przesyłki metodą Allegro Paczkomaty InPost w ramach Allegro Smart! podzielimy między nas i Ciebie. )
Myślę, że w bardzo bliskiej przyszłości ten podział jeszcze się będzie niejednokrotnie zmieniał - wiadomo, w którą stronę.