anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opinie o produkcie ile są warte?

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dawno nie sprawdzałem swoich opinii, ale dziś zerknąłem😉, zaznaczę tylko, ze nie sprzedaję przekaźników

Czy jako plus można zaznaczyć, że nie jest sprawne, czy trzeba napisać, że jest niesprawne😁

czy  tak sprzeczne opinie mogą  być usunięte, czy to nadal jest subiektywne odczucie kupującego🤔

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

obraz_2025-06-04_193535820.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@KOGIEL_T jeśli nie sprzedajesz przekaźników, to zgłoś proszę naruszenie. 
Jeśli chodzi tylko o to, że kupujący jako plus opisał wadę, to sama taka pomyłka nie byłaby wystarczająca, żeby usunąć opinię. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika  Monia, nie mam zamiaru nic zgłaszać😉, chciałem jedynie unaocznić, ze te opinie są o kant  .... rozbić, bo kupujący  nie wiedzą, co i gdzie zaznaczają, ja się ciesze, że plusem dla nich jest nie działające urządzenie😁 ( cokolwiek miało by to znaczyć), bo nie wiem co autor miał na myśli🤔, no ale to jest jego subiektywna ocena więc ja szanuję😋

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T  To chyba u prof. Bralczyka powinieneś zasięgnąć opinii.  

Moim skromnym zdaniem obydwie formy są poprawne. 

Natomiast to, czego, jakiego urządzenia dotyczyła opinia to chyba potrafisz sam sprawdzić. Masz chyba dostęp do jakiejś listy sprzedanych przedmiotów ?

Oczywiście, zawsze można podważyć wiarygodność opinii, bo nie w tej kratce zaznaczył, albo przecinka nie postawił...  

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@br. tak  jak wspomniałem wcześniej , nie będę nikogo zgłaszał😉, ale dla mnie to to profesor Miodek jest autorytetem😋

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T 

dostałeś komentarz od Ukraińca

stąd ten przekaźnik

oznacz moderatorów