anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Orlen Packeta - nie liczy terminów wysyłek - a jak już zaczyta to jako opóźnione

wdowki
#10 Popularyzator#
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

wdowki
#10 Popularyzator#

załączam jeden przykładowy list

Wg Allegro paczka nadana :

1. W drodze 2025-05-20, 11:51 

2. W doręczeniu 2025-05-20, 18:36

A wg Orlen nadana 

Parcel collected by customer
20. 05. 202514:19

Expedition
19. 05. 202520:09

Sorting
19. 05. 202520:09

Parcel collected by courier
19. 05. 2025

Przykładowy list.png

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@wdowki bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji. W przypadku przewoźnika Packeta mamy obecnie opóźnienia w otrzymywaniu statusów. Proszę Cię o cierpliwość, gdyż status może zostać zaktualizowany w ciagu kilku dni. Jeśli sytuacja się nie zmieni - daj znać, a poproszę o weryfikację możliwości wykluczenia tych zamówień. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wdowki
#10 Popularyzator#

No tak ale skoro co dzień moje statystyki będą spadać to za kilka dni wysyłka w terminie dojdzie do 50% - nie z mojej lecz Państwa winy - proszę o pilne wykluczenie przesyłek tak aby jutro nie było bałaganu. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@wdowki zweryfikuję możliwość wykluczenia wskazanych zamówień. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

elawydmuch
#8 Zapaleniec#

A może łaskawie wyłączycie aktualnie liczenie zamówień orlen/packeta do jakości sprzedaży? Czy może mamy wam podstawiać wszystkie zamówienia, które są źle liczone z waszej winy? Śmieszne.

oznacz moderatorów

wdowki
#10 Popularyzator#

Nie wiem. Róbcie tak aby było dobrze  - to Państwo pobieracie za swoje usługi takie grube pieniądze, że wszystko powinno śmigać a nie powinniśmy się prosić o naprawę błędów Waszego systemu. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@wdowki tak jak pisałam wcześniej, zamówienia są już oznaczone poprawnie. Niestety obecnie od przewoźnika Packeta dostajemy statusy z opóźnieniem, ale pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Zachęcam do odrobiny cierpliwości dla zamówień nadawanych tą metodą metoda dostawy 😉 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów