Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ZAMÓWIENIE Z weekendu. W poniedziałek kurier orlen paczki odbiera ode mnie o 10:43. o 16:02 jest na magazynie orlen. środa paczka dostarczona. System ALLEGRO dodaje mi ją do wysyłki nie w terminie?? Paczka powinna być w czwartek a jest dzień przed a system allegro daje ją jako wysyłka nie w terminie? O co chodzi? to kiedy ją miałem wysłać żeby była wysłana w terminie? Chyba że orlen miał ją od razu zawieść do punktu packeta na słowacje? Kompletnie nie rozumiem @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sytuacja z mojego konta allegro taka sama! do tego nikt nie potrafi mi tego wyjaśnic @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@sklepuali rozumiem, że chodzi o zamówienie nr 2aa8fe11-3286-11f0-b00d-155921ee7fb4?
Poprosiłam o wykluczenie go z jakości Twojej sprzedaży, wygląda na to, że Kurier nie zeskanował paczki podczas podjazdu. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
tak dokładnie chodzi o to zamówienie. No właśnie zeskanował i nie rozumiem dlaczego jest nie w terminie? Termin wysłania 19 maj. wiec wszystko zgodnie z założeniami
@sklepuali wracam z informacjami. Nie ma potrzeby wykluczania zamówienia z jakości, ponieważ dane zostały już zaktualizowane i jest oznaczone jako nadane w terminie.
Dla przesyłek Packety otrzymujemy statusy z opóźnieniem i może to powodować problemy w punktacji z jakości sprzedaży, oczywiście ten problem jest rozwiązywany i w przyszłość nie będzie występował. Gdyby się powtórzył, poproszę Cię o cierpliwość, gdy tylko o trzymamy informacje o statusie przesyłki, dane w jakości same się zaktualizują.