Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem dziwny zwrot, nie mój towar, użytkownik mi nie znany. W skrzynce pocztowej znalazłem przesyłkę Allegro One zwrot. Adresowana na moją firmę. Wewnątrz towar, którym nie handluję. numer przesyłki A002EO58Q8. Proszę o zainteresowanie się sprawą. Antykwariat
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
i życie toczy się dalej ....
@mdrogeria ostatnio mieli dwie promocje na monety Allegro Delivery oraz One Boxy więc jest wysyp zamówień z tymi przewoźnikami i mają bałagan, orlan u mnie ma tyle paczek że automaty są przepełnione i wrzucają do Epaki 🙂
Ciekawi mnie jak ta walka InPost - Allegro będzie w święta, pewnie jak zawsze jedyny przewoźnik co da gwarancje będzie InPost a co zrobi zobaczymy niedługo 🙂
@kostas11 zdaje sie że Inpost wozi teraz chinczykom. I podobno juz mają paczek od zarąbania. A są wakacje. Zastanawiam sie czy jak bedzie peak to inpost sobie poradzi........
A kurierzy tam coraz bardziej wkurzeni
Nie zdaje się, mnie kiedyś przesyłki pocztowe z She... przywoziła dziewczyna. A od jakiegoś czasu ta sama dziewczyna wozi Inpostowe też z She... Na początku nawet się nie połapałam, ze dostawca się zmienił. Dopiero jak z innego portalu zamówiłam i też ona przyniosła xD. Wcześniej mieli paczkomaty inpostu i pocztę do domu, a teraz wszystko inpost... Przynajmniej u mnie, bo na portalu jest podane jako dostawa do domu i nie ma wskazania czym..
@_Likos_ oni zawsze wozili dla tem shi itp. ale już kiedyś pisałem InPost się rozwija, na zagranicę, kupuje firmy kurierskie, więc ma pole popisu, od jakiegoś czasu mój kurier jak miał kiedyś 70-90 stopów teraz ma 140 więc allegro nic im nie zaszkodziło 😄
Obawiam się ze walcząc bardziej pogrąży się Allegro niż zaszkodzi InPostowi, zobacz że coraz więcej problemów, połowa postów na forum dotyczy Allegro Delivery, druga cześć katalog, trzecia wyszukiwarka zobaczymy co będzie w święta 🙂
A jakiś sprzedawca dostanie negatywa za brak zwrotu dostarczonej paczki, dzień jak co dzień...
nooo... i jeszcze protectem go obciążą
do tego doprowadziły allegrowe hasła - nic nie należy dokładać do przesyłki
cyt
Jeśli skorzystasz z Formularza zwrotu towaru, nie musisz wysyłać żadnych dodatkowych dokumentów czy wiadomości, ani potwierdzać zwrotu telefonicznie.
@nietylkodlamoli sprawdź czy jakiś twój kupujący nie zgłosił zwrotu z numerami podanymi na przesyłce i spróbuj wyjaśnić sprawę
bo za chwilę możesz mieć protecta - u nas allegro wypłaciło protecta (bez wymaganej spłąty)
gościowi, który szedł w zaparte, że to nasz towar - mimo, że dodał fakturę do przesyłki na niego od innego sprzedawcy
@nietylkodlamoli wysłaliśmy już do Ciebie wiadomość mailową w tej sprawie, więc kontynuuj proszę korespondencję z nami tam.