anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Otrzymałem negatyw, a status przesyłki wskazuje, że została dostarczona, co teraz?

VayaMedical
#10 Popularyzator#

Dzień dobry

Dostaliśmy negatywną ocena od klienta który twierdzi, że nie dostał przesyłki, a śledzenie pokazuje wyraźnie, że przesyłka została dostarczona 6dni temu. Co można z tym zrobić ? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Elektronika-Auta
#7 Wielbiciel#

Mam podobną sytuację,  w statusie przesyłka doręczona, a w rzeczywistości zagubiona, po wyjaśnieniu sytuacji i zwrocie pieniędzy kupującemu otrzymałem negatywa.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Trzeba wyjaśnić sprawę!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry! @VayaMedical @Elektronika-Auta w pierwszej kolejności skontaktujcie się proszę z kupującymi, aby wyjaśnić, czy co się stało. Następnie możecie poprosić kupującego o zmianę lub usunięcie oceny
Jeśli to nie przyniesie rezultatu, skontaktujcie się proszę za pomocą formularza

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Elektronika-Auta
#7 Wielbiciel#

Kontaktowałem się z kupującym, bezskutecznie.

oznacz moderatorów

zak_pr
#10 Popularyzator#

Gwarantuję że kontakt z Allegro o usunięcie tego negatywa również będzie bezskuteczny. (tzn. dostaniesz odpowiedz ale nie taką jakbyś oczekiwał). Pozwij gościa za komentarz. 

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@Elektronika-Auta Wyślij mu wezwanie do usunięcia naruszeń (pomówienia), a jak nie to do sądu.

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów