Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Otrzymałem maila, że 29 sierpnia część moich ofert zostanie usunięta w liście dwa linki do listy towarów, w których parametr GTIN (EAN) jest wymagany i drugi link do listy towarów, w których parametr GTIN (EAN) nie jest wymagany, ale jest przepisany i nie jest wpisany do bazy G1.
Jesteśmy producentem ręcznie robionej galanterii skórzanej i wszystkie nasze produkty są wykonywane na zamówienie. Technologicznie nie jesteśmy w stanie odbierać numerów GTIN (EAN).
Co powinniśmy zrobić z towarami, w których parametr GTIN (EAN) nie jest wymagany? Po prostu usunąć ten parametr i zapisać oferty?
Ponownie zamieścić ofertę w dziale sztuki i przedmiotów kolekcjonerskich?
W tej chwili oferty znajdują się w dziale galanteria skórzana?
Dziękuję za radę i pomoc.
Olek
@Luniko-handmade "w których parametr GTIN (EAN) nie jest wymagany, ale jest przepisany i nie jest wpisany do bazy G1" - nie powinno się podawać nieprawdziwych kodów EAN, to bardzo nieładnie. W tych ofertach należy go usunąć skoro nie jest wymagany.
Dziękuję.
Nie jest obowiązkowy więc po co podjesz i to jeszcze z "kapelusza"?
Będę musiał ręcznie usunąć ten numer w 500 ofertach. To dużo pracy. Czy jest jakaś metoda na szybsze usunięcie numeru? Dziękuję
No nie wiem ,chyba zatrudnić kilku ludzi.
@Luniko-handmade w pliku CSV możesz edytować takie dane jak cena, czy liczba sztuk. EAN trzeba niestety edytować w każdej ofercie ręcznie. Nie ma innej możliwości.
Dziękujemy za pomoc. Wygląda na to, że czeka mnie sporo pracy.