Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobra, może to temat dla: początkujący sprzedawcy może zaawansowani, ale im dłużej o tym myślę, tym mam większy mętlik.
Wystawia się daną rzecz, a jest nim zestaw kilku rzeczy (ale nie zestaw zrobiony w narzędziu Allegro z kilku osobnych artykułów mających osobne EANy, a zestaw taki standardowy- na jednym EANie, jako jeden produkt mający swoją nazwę własną, a składający się na dany artykuł, którym jest kilka przedmiotów zawsze występujących razem. Np. 3 półki ścienne w motywie słońca, chmurki i gwiazdki. To jest jako jeden artykuł. I co wpisywać w takim wypadku w parametrach oferty: A- ilość poziomów- tutaj ja daję 3, bo 3 półki i łącznie 3 blaty. I co wpisywać w "ilość"? Ja daję 3, bo są trzy pojedyncze namacalne rzeczy. Ilość w magazynie danego przedmiotu jest podawany gdzie indziej, niżej- przy podawaniu ilość w magazynie. Tam daję ile mam, lub mogę dostarczyć. Widzę jednak, że inni sprzedający wpisują "ilość" w parametrach na "2000", "5000", a też mają w ofercie zestaw składający się z 2 czy 3 rzeczy, nawet jednej.
Czy ja dobrze rozkminiam, czy jednak nie? Bo to może klienta wprowadzać w błąd. Bo widać w widoku przeglądania ofert ile jest sztuk, i jak ktoś widzi, że każdy ma po kilka tysięcy szt. a ja raptem 3, czy 2, to nie odechciewa mu się patrzeć na jakieś marginesy, których wolałby unikać? Pozdrawiam
Może to jednak pytanie do źródła, nie do użytkowników. Skorzystam z przycisku: oznacz moderatora. Dziękuję za zajęcie się moją sprawą z góry :))) @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@stenia1911 Czy piszesz o konkretnej, wystawionej już ofercie? Podaj jej numer lub link do niej.
No tego jest akurat dużo. Zupełnie losowo niech będzie ta oferta: 12845122575. "Liczba sztuk: 2000", a półki są trzy. W widoku klienta przy szukaniu ofert to widać, tak można czy nie? Bo moje "3 szt." przy "2000 szt." wyglądają przy potencjalnym kupującym może nieco ciut gorzej.....
@stenia1911 Doprecyzuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
w podanej ofercie
https://allegro.pl/oferta/komplet-zestaw-3x-polka-chmurka-polki-chmurki-12845122575
wg katalogu allegro kupujesz 3 x 2000 sztuk
brawo produktyzacja allegro