anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pilna interwencja oraz BOT ALINA

TrustUsEvery
#10 Popularyzator

Dzień dobry, kolejny raz mamy problem z kurierem DHL. Jest to wręcz plaga od kilku miesięcy. Klient ma do Państwa pytanie o treści "Proszę o wyjaśnienie sytuacji, dlaczego kurier DHL nie dostarcza produktu w godzinach pracy naszej firmy. To już kolejny przypadek tego przewoźnika w naszej firmie". Prosiłbym o podjęcie szybkiej interwencji u przewoźnika żeby dzisiaj została ta przesyłka dostarczona. Prosiłbym również o Państwa odpowiedź w dyskusji na zadane pytanie od Klienta. Muszę po raz kolejny korzystać z innego formatu kontaktu ponieważ Państwa BOT wypałuje jedno słowo i od razu przypisuje do tematu kiedy on jest niezwiązany z tym. Numer zamówienia "ad246940-b356-11f1-8604-9b1efebe91ae" 

Prosiłbym żeby BOT nie blokował w żadnej sposób kontaktu z Państwem. Za każdym razem pomimo dwukrotnego kliknięcia "Nie, nadal potrzebuje pomocy" to BOT końcowo blokuje mi kontakt z Państwem i karze wypełniać jakiś formularz dotyczący braku podjazdu kuriera "PO" paczki.  Powinno zostać tak żeby nawet podwójnym kliknięciu "Nie, nadal potrzebuje pomocy" mógłbym wybrać formę kontaktu. 

Tak duża firma powinna mieć dosyć dobre AI. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TrustUsEvery sprawdziłam Twoją dyskusję i widzę, że podałeś poprawny numer kuriera dla tego zamówienia. przesłałam już prośbę o interwencję w sprawie przesyłki. Natomiast nie rozumiem tutaj zarzutu dotyczącego braku doręczenia w godzinach pracy firmy. Nie ma możliwości ustalenia godzin doręczenia przesyłki, także nie możemy zagwarantować odpowiedzniego przedziału czasowego. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Natomiast nie rozumiem tutaj zarzutu dotyczącego braku doręczenia w godzinach pracy firmy. Nie ma możliwości ustalenia godzin doręczenia przesyłki, także nie możemy zagwarantować odpowiedzniego przedziału czasowego.

@Syrena_zT jeżeli jesteście w stanie zagwarantować wykonania usługi to co możecie?

nic?

Bot Alina często blokuje możliwość złożenia zapytania/reklamacji do allegro i po to chyba powstał.

Sam tego doświadczyłem - ale w opinii allegro nic się nie dzieje - przecież jest takie wspaniałe

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@RED nie napisałam, że nie możemy wykonać usługi. Natomiast jak sam dobrze wiesz adresat nie ma możliwości określenia godzin w których kurier ma mu doręczyć przesyłkę. 
Bot nie blokuje możliwości złożenia reklamacji, są do tego odpowiednie formularze. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów